Dka mnie ostatnie- rewelacja!!! :grin:
Wersja do druku
Dka mnie ostatnie- rewelacja!!! :grin:
Super super.
Wszystko z pomysłem, wypatrzone, warte uwiecznienia :)
Sandomierz.
BW, a nie sepia by mi bardziej leżała :wink:
:roll: :-P
==
Wodzisław Śląski
Ławka dla kierowców świetna. Muszę tam być, mój klimacik. Wezmę córkę w niebieskiej pilotce ;)
Część Huty Zabrze nadal stoi. Na większym jej fragmencie stoi CH Platan. A zdjęcie zrobiłem w ostatni weekend maja, więc nie mogło być aż tak stare ;-)
I jeszcze jedno zdjęcie "z tych rejonów" - młot parowy przed CH Platan:
I na zakończenie - zdjęcie z parku socjalnego dawnej huty Donnersmarcków (Huta Zabrze):
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Spiesz się - podobno mają w listopadzie to rozebrać i zacząć budowę "galerii" połączonej z PKS'em (choć znając tempo prac UM SWD i "sukcesu" którym chwalił się prezydent Kieca - czyli wycofaniem się jednego inwestora - może to być nawet i później; btw: prezydentem miasta Wodzisław Śląski jest... fotograf :D )
Jeszcze jedno z serii "wykresowej"
co zagladam do tego watku, to mnie zazdrosc bierze.. juz sie nie moge doczekac urlopu i pobiegac po starych smieciach w rodzinnym miasteczku... jak ja wam zazdroszcze tych fotek...
Pokazywałam już kilka razy zdjęcia znad Wisły, po drugiej stronie Tczewa. Nazywamy to Mongolią, bo same pastwiska. Miejsce żyje, zmienia się wciąż w zależności od stanu Wisły. Uwielbiam je - jest niezwykle fotogeniczne.
Lubię takie miejsca w pobliżu rzek :)
I jeszcze szczeżuja:
BW świetna.
Oba ostatnie niebanalne, takie mam pierwsze skojarzenie. Widziałaby mi się jakaś seria...
meandry - pikne, z tą serią za Smerfem
Z tej samej sesji, ta sama Wisła.
Ostatnie takie najbardziej "mongolskie" :wink:
Fajny ten wasz Tczew - byłem kiedyś na obozie UNESCO. Pamiętam ten most, na którym podobno zaczęła się II wojna światowa;) Jak on się nazywa?
Fajna seria- szczeżuja mnie się widzi. Masz świetne oko do wypatrywania tych wyjątkowych miejsc i momentów- do tej pory doceniałam kolor.:)
Pzdr!
Toruń jest piękny i inspirujący. Pozdrowienia dla Mariusha :)
Aga, te dzieciaki wozisz ze sobą?
Czy tak przypadkiem je znajdujesz gdy potrzeba? ;)
Fajne fotki ze wskazaniem na drugą.
Dzieciaki wożę ze sobą (razem ze sprzętem ;))
Na tej drugiej - miejscowe ;)
Szuflandia jest świetna. Zapytam nieśmiało w Toruniu jest taki budynek? czy to jakiś montaż?
Ostatnie i wcześniejsze bardzo przyjemne...
Są z pomysłem no i nie ma do czego się w sumie przyczepić :P
Aga, zeznawaj co z tymi drzwiami.
Co z drzwiami? To jest front teatru Baj Pomorski. Bardzo mi się podoba.
wooow! szuflandia super :) bez dzieciakow bylaby kicha-znam cie-masz wiecej, prawda? :) w nastepnym lekko odbicie nie zagralo. znaczy troche rozprasza.
PS
dzielisz sie tantiemami z dzieciakami? :wink:
Szuflandia fajowa, też miałem skojarzenia z Toruniem. Idalnie mi pasuje do filmu "Kingsajz" ;-)
Narobiłam bałaganu. Powyższe zdjęcia powinny były się znaleźć w innym wątku. Bo tu bardziej pejzaże... Eh...
Popełniłam kilka kiczowatych widoczków. Przykro mi, że to co ładne wychodzi kiczowato. Czy to coś złego? :roll:
Widok z Jałowca (Beskidy) 1111 n.p.m
Jałowie cPolsce? To może być :)
Widok z krzyżem i sztafażem bardzo typowy, MSZ nienajbardziej udany.
Facet podziwia sobie panoramę poniżej i wyciąga moje spojrzenie poza kadr...
Dziwna kompozycja :roll:
Drugie za to mi się podoba.
Lubię takie widoczki, coraz dalsze pasma gór i zjadającą kolorki perspektywę powietrzną.
No tak... to ze szczytu to bardziej do albumu :oops:
Poniżej za to mała wariacja B&W :) (mam wersję z winietą, która bardziej mi się podoba ale tu jakoś winiet nie lubita)
Witam
Ja bardzo lubię "ładne" zdjęcia. Nie wszystkie muszą być dramatyczne, zawierać jakieś głębsze treści itp. Za kiczowate zazwyczaj uznaję jedynie te mocno i sztucznie "pokolorowane".
Powyższe krajobrazy są bardzo przyjemne, a ostatnie zdjęcie po prostu świetne. Ciekawe czy czarna owca sprowadza białą na złą drogę, czy może odwrotnie?
Pozdrawiam
ostatnie bomba :) i za rocco-jak dluzo musialy tam zerowac, zeby wyzrec taki pas zielska :mrgreen: niemniej jednak moze by tak je w mocnym punkcie bardziej...? czyli troszku wyzej? da sie? i do galerii prosze :)
Dwa pejzażyki z deseniami
"Duża kratka"
"Mała kratka"
Desenie 2 klasa. Pięknie zauważone. Przegapiłem mój tysięczny post. Więc tym bardziej się cieszę, że w Twoim wątku jest 1001!
Gratuluję Piotrze, w takim polskim wątku :D
Podobają mi się te desenie. Lubię takie łagodne pejzaże.