Hmmm... to posty brzmią jak jakieś wyznania miłości :mrgreen:
Pytanie No. 1
Czy będą jakieś rabaty dla klubowiczów? :twisted:
Wersja do druku
Hmmm... to posty brzmią jak jakieś wyznania miłości :mrgreen:
Pytanie No. 1
Czy będą jakieś rabaty dla klubowiczów? :twisted:
Witaj Piotrze.
Może podasz jakąś linę do strony ze sprzętem Hensela?
Pozdrawiam
R.
Rabaty myślę, że Piotr przewidział i to spore... :) - ale tak już na serio: należy spodziewać się niższych cen jak w ubiegłym roku? - chociażby ze względu na kusy walut w odniesieniu do pln, czy też były jakieś podwyżki...?Cytat:
Zamieszczone przez C+
Henseli używam, świetne lampy.
(na stronie Hensel Polska jest błąd. Powinno być UMBRELLAS, a jest UMRELLAS (brakuje B)) :)
Cytat:
Zamieszczone przez C+
Pytanie z gatunku moich ulubionych. U mnie trwa nieustająca promocja
Pod koniec zeszłego roku była podwyżka cen w Polsce jako kalka henslowej podwyżki dla dystrybutorów. Nie należy spodziewać się niższych cen na cały asortyment. Ale prawdopodobnie możliwe byłoby wynegocjowanie u Hensel'a lepszych cen na bardzo konkretne zestawy sprzętu sprzedawanego w Polsce. Pamiętajcie, że ja jestem na tym forum GOŚCIEM i nie chcę uprawiać zakamuflowanego marketingu nastawionego na szybki zysk. Skupmy się na tematach technicznych a sprawy handlowe załatwiajmy poza forum. Co na to administracja forum ?Cytat:
Zamieszczone przez AndrzejSzczecin
Dzięki za czujność. Ten błąd (i pewnie inne) znikną po aktualizacji strony.Cytat:
Zamieszczone przez dzemski
Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Witaj !
www.hensel.pl (PL)
www.hensel.de (DE/EN)
www.henselusa.com (EN/USA)
Pozdrawiam
Piotr Paszkiewicz
Jestem jak najbardziej za - pytałem ogólnie o tendencje - trudno na forum dyskutować o szczegółowych cenach - to bez sensu.Cytat:
Zamieszczone przez hensel
Witaj Piotr, dzięki Tobie we Wrocławiu liznąłem trochę praktyki w kwestii świateł...
Nie ma, czy nie mogę znaleźć cennika na polskiej stronie?