Fajnie tam. Jesteś kolejną osoba która mówi, że warto. Widzę że prawda to.
Wersja do druku
Fajnie tam. Jesteś kolejną osoba która mówi, że warto. Widzę że prawda to.
Swiatlo na fotach zamkowych i nie tylko fajne miałes.
Prze piękne okolice!!!, ja spędziłem w sumie rok (nie w celach wycieczkowych:mrgreen:) niedaleko Peak District National Park w centralno północnej Anglii , podobne tereny tam występują.
Pięknie Panie, pięknie :grin:. Wybierałem się w te okolice, mając tam rodzinę, ale zanim się wybrałem rodzina wyjechała, przynajmniej na fotkach sobie pooglądam.
Czy warto tam jechć, zależy co kto lubi. Wiatr praktycznie nie przestawał wiać, pogoda zmienia się co chwilę, Teren bardziej górzysty niż płaski. Dla mnie bomba, :)
16.
Załącznik 150925
17. sporo jest takich małych parkingów, jak zauważyłem praktycznie wszędzie tam gdzie jest coś do zobaczenia lub w miejscach widokowych.
Załącznik 150926
18. Jesteśmy na parkingu przy wejściu na szlak do doliny, nawet tu jest co focić :)
Załącznik 150927
19.
Załącznik 150928
20.
Załącznik 150931
21.gdzieś na szlaku...
Załącznik 150930
O rany, ale cudo. Ja to byłem raczej w miastach, trochę na wybrzeżu.
Dla mnie 17 z tej serii. Miejsce bajeczne.
ale fajne widoki ! ciekawie przedstawiasz tamte klimaty :) 14 dla mnie jest przepiękne ale wszystkie kadry są super. miałem kiedyś okazje tam pojechać ale nie skorzystałem i teraz żałuje. ale czasu mam sporo to może kiedyś. póki co będę się zachwycał Twoimi zdjęciami :) pozdr