8 załącznik(ów)
Odp: Bieszczadzkie włóczęgi
Dzięki za odwiedziny i komentarze.
Cytat:
Zamieszczone przez
barmichal76
Ładnie pokazujesz Bieszczady. Ostatnią wrzutkę widzę zbyt "fioletowo". Nie wiem, może to mój monitor.Pozdr
Mój też :grin:, jak się przyjrzałem to tez widzę, że czasami fioletu za dużo.
Cytat:
Zamieszczone przez
robtor
1,3,12,i dwa razy 15 na plus :) , "ciężkie" widzę światełko do focenia Ci się trafiło, ale jako relacja dobre :) .Muszę się i ja kiedyś na wyprawę tam skusić :)
Światło faktycznie ciężkie i trudno coś wybrać z fotek. A na wyprawę koniecznie, nawet jak światło do kitu to warto :grin:
Dalszy ciąg przymglonych Bieszczad, tym razem z Halicza:
17.
Załącznik 132965
18.
Załącznik 132967
19. Spotkany na szlaku turysta, wierny swojej 50-letniej Practice, focił rybim okiem Zenitara, długo rozmyślając nad każdym kadrem. Miło było z nim pogawędzić. Zwiedził ze swoim sprzętem prawie cały świat, od Skandynawii po Australię i Nową Zelandię.
Załącznik 132966
20.
Załącznik 132964
21.
Załącznik 132968
22. Bukowy las z daleka
Załącznik 132969
23. i z bliska
Załącznik 132970
24.
Załącznik 132971
Na Haliczu spotkałem także psa turystę, samotnie przemierzającego beskidzkie szlaki. Początkowo myślałem, że to pies jednego z turystów, ale wyżebrał tylko od niego kabanosa i pobiegł dalej szlakiem w kierunku Bukowego Berda.
Przepiękna relacja! Dzięki.
Zauważyłem, że na zdjęciach od 5 do 10, a może i na innych też, krajobraz jest jakby wytarty,
jest tam delikatny błękit, coś jak efekt spranych dżinsów, ale to właśnie mi się podoba.
Panoramy zaś przechodzą już same siebie :)
Piękny szlak wybrałeś na początek wędrówki po Bieszczadach. Cały czas mam w głowie pierwszy kadr, poranek po wschodzie słońca, panoramy też rewelacyjne.
Ja też w bieszczadach nigdy nie byłem. W ogóle z górami jestem na bakier. Ale na setę to się zmieni. Jak ogląda się takie foty serducho rośnie. Ekstra wycieczka.
Ajajaj, wreszcie tu trafiłem :)
Są miejsca gdzie aż się prosi aby nacisnąć migawkę. Niektóre kadry mamy identyczne. Z tym zamgleniem horyzontu to prawda i aby coś wydobyć to lokalna obróbka w pliku nas czeka.
No i panoramy, cóż powiedzieć - ukłony do ziemi.
Plusa. Chciałem dać plusa, a ten głupi system każe mi rozdać. Mam już dziury w kieszeniach i już nie mam co rozdać. Musisz więc poczekać aż Marysia zaceruje te dziury i napełni kieszenie dobrem wszelakim :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Ajajaj, wreszcie tu trafiłem :)
Patrz, ja też dopiero teraz :oops: Piękne kadry. A panoramy przecudne :grin:
Nasze Bieszczady, choć piękne to taka miniaturka tego, co jest po drugiej stronie granicy. Polecam Czarnohorę. Bieszczady w wersji x5.
Ładna fotorelacja. trafiła Ci się piękna pogoda.
Oglądam :) , druga wrzuta bardziej wyrównana, widoczki piękne :)