Pytałam nie bez kozery. Wydaje mi się, że jeśli ktoś fotografuje i decyduje się na założenie wątku na portalu foto, ma jakąś kolekcję zdjęć, którą uznał za wartą pokazania.
Wersja do druku
Pytałam nie bez kozery. Wydaje mi się, że jeśli ktoś fotografuje i decyduje się na założenie wątku na portalu foto, ma jakąś kolekcję zdjęć, którą uznał za wartą pokazania.
Nie chodzi mi o "umienie" lub "nieumienie". Bardziej interesuje moment, w którym człowiek zakłada konto i chce coś pokazać. Czy najpierw zakłada konto i idzie robić zdjęcia, czy też porobi trochę zdjęć i dochodzi do wniosku, że go to kręci i chce robić coś więcej niż album rodzinny.
Ale jak ktos stwierdza ze go to krecia, to wlasciwie i tak ma w wtedy tylko zdjecia do albumu :)
Ja osobiscie uwazam, ze jak juz sie uczyc czegos nowego to od poczatku robic to dobrze, zeby sobie zlych nawykow nie narobic.
Czyli w tym przypadku zalozyc konto, poczytac, nabyc podstawy i probowac swoje zdjecia robic i sluchac krytyki na ich temat
Dzięki wszystkim za wypowiedzi i rady. Tak to jest jak ktoś jest zaślepiony miłością do modelki już od 30 lat to mu się wydaje każde zdjęcie piękne :). Wstawię coś bez mojej muzy to może coś doradzicie co jest nie tak i w jakim kierunku iść.
2.Załącznik 130744 3. Załącznik 130745 4. Załącznik 130746
Ja Ci nie doradzę, bo sam jestem zielony jak szczypiorek na wiosnę, ale szacun, Riczard, że nie odpuściłeś! :)
2 wyglada na ciekawe, ale szkoda ze pokazana tylko gorna czesc, z checia zaobaczylbym tez dol.
3.4 calkiem ciekawe - fajna kilmatyczna uliczka, choc mozna by chyba cos jeszcze wyciagnac w obrobce, no i troche prostowanie by sie przydalo.
Co do 2 to inaczej się nie dało zrobić bo pełno ludzi było, też bym wolał żeby było więcej dołu. Pozdrawiam i dzięki.