Odp: Kompakt - co polecacie
Ja mam tylko pytanie czy do XZ-10 tak samo można podłączyć wężyk spustowy z interwałem jak do XZ-2 i drugie czy w obu modelach można przypisać blokadę AF/AEL do tylnego przycisku FN1 a może do czerwonego przycisku od nagrywania?? Tak się przyzwyczaiłem, ze blokada jest zawsze pod kciukiem.
Do guzika funkcyjnego w XZ-10 można przypisać kupę funkcji, ale nie blokadę AF/AEL.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mcarto
czy w obu modelach można przypisać blokadę AF/AEL do tylnego przycisku FN1
W XZ-2 można przypisać do Fn1 AEL.
Cytat:
Zamieszczone przez
Benek
Do guzika funkcyjnego w XZ-10 można przypisać kupę funkcji, ale nie blokadę AF/AEL.
Szkoda - jest w Amazon za 119 funtów. Kabelka też pewnie nie można podłączyć?
W specyfikacji na optyczne.pl piszą, że można, ale w instrukcji obsługi o możliwości przyłączenia kabelka nic nie piszą.
Cytat:
Zamieszczone przez
Benek
W specyfikacji na optyczne.pl piszą, że można, ale w instrukcji obsługi o możliwości przyłączenia kabelka nic nie piszą.
No właśnie na ebayu sprzedają te wężyki z informacją, że współpracują z XZ-2 i XZ-1 o XZ-10 sprzedawcy nie wspominają ale to nowy i mniej popularny kompakt.
Gdzie można zakupić czarny XZ-2. Jestem zdecydowany na zakup.Olympus Shop nie ma.
Cytat:
Zamieszczone przez
ajan
Gdzie można zakupić czarny XZ-2. Jestem zdecydowany na zakup.Olympus Shop nie ma.
Poszukaj na stronach mediamarkt, saturn, agito, fotojoker?
http://www.ceneo.pl/19829829
Albo na allegro (jest jakiś na 100%, bo chyba wczoraj widziałem nowe aukcje).