Wg mnie jest to tylko błąd na polskiej stronie. Zawsze wszelkie wątpliwości można rozwiać wysyłając maila na "promocyjny" adres.Cytat:
Zamieszczone przez YxasoR
Wersja do druku
Wg mnie jest to tylko błąd na polskiej stronie. Zawsze wszelkie wątpliwości można rozwiać wysyłając maila na "promocyjny" adres.Cytat:
Zamieszczone przez YxasoR
Witam,
Promocja jest do 30 grudnia 2007, a jeszcze nie ma w sprzedaży korpusów E-3.
Nie wiem, ale oni pewnie liczą, że na początku będzie małe zainteresowanie ofertą.
Nie wierzę w to , aby nowy E-3 leżał w dużych ilościach na półkach.
Zresztą jest w tym trochę perfidii ze strony Olympusa, bo nie dają nam czasu na zapoznanie się z opiniami tych szczęściarzy, którzy kupią sprzęt jako pierwsi.
W zasadzie to należałoby już mieć odłożoną kasę i zamawiać choćby samo body w trybie ekspresowym, ponieważ nie wiadomo jak będą realizowane zamówienia.
A jeszcze te nie do końca wyjaśnione sprawy z rejestracją w Polsce.
Tylko kurcze, ta cena ,żeby tak choć poniżej 3,5k za sam korpus, a tak to z końcem roku , gdy to i mikołaje i prezenty pod choinkę, i święta z wydatkami ponad miarę.......
Podejrzewam, że nawet taka zachęta nie będzie wystarczającym argumentem, chyba że przedłużą ofertę powiedzmy do końca pierwszego kwartału 2008.
W zasadzie to powinienem napisać krótko tak, jeżeli jest to program lojalnościowy Olympusa, to taka promocja powinna być dla starych użytkowników nieograniczona w czasie.
Wtedy byłoby to eleganckie zachowanie producenta i zachęta dla potencjalnych użytkowników.
Mamy czas na rejestracje do końca tego miesiąca. Może ktoś wytłumaczy krok po kroku jaki formalności trzeba dokonać żeby nić nie spieprzyć :| Żeby np. dostać grip a nie sam plecak?
Napisalem maila do biura obslugi o tresci "WItam mam pytanie co do promocji spod linku http://www2.olympus.pl/consumer/dslr_powergrip.htm
w jaki sposob mozna zarejestrowac stary aparat np e1, rozumiem ze poprzez strone firmową niestety nie moge znaleźdz linku do rejestracji..."
w odpowiedzi dostalem
"Witam Pana,
przepraszamy, mamy błędnie zlinkowane łącza.. jak tylko poprawimy dam znać .
Dziękuje za informację.
Pozdrawiam
Monika Maciejewska
Marketing Manager
Dział Systemów Obrazowania
Olympus Polska Sp. z o.o.
ul. Suwak 3, 02-676 Warszawa
tel. +48 22 3 66 00 77"
Chcesz plecak musisz się zarejestrować do końca listopada. Gripa dostaniesz jak kupisz do końca grudnia E-3 i go zarejestrujesz. Kupno i rejestracja w podanym terminie E-3 jest warunkiem dostania również plecaka.Cytat:
Zamieszczone przez celebrity plus
a ta strona jest zła ?
http://www.olympus-pro.com/eu/en/ser...istration.html
bo ja się tam zarejestrowałem już jakiś czas temu i nie wiem czy to będą uwzględniać ;)
Ta sytuacja przypomina mi trochę okres bonów towarowych za czasów wczesnego Gierka.
Ten OLYMPUS kpi sobie z klientów jak komuniści dawniej z narodu.
Wpierw przecieki (już cytrusy ładują na okręty), jakieś pokazy modelu i tym podobne bzdury. Teraz zaś kolejne kpiny: już jest, ale nie można go kupić. A tym, którzy już sikają po nogach jeszcze macha się przed nosem marchewką w postaci plecaczka czy gripa.
No i ta chora cena!
Kto da tyle kasy za aparat w którym na tak maleńkiej matrycy upakowano aż tyle pikseli?!!
OLYMPUS stracił poczucie rzeczywistości. Cóż, to nie pierwszy chybiony strzał tego producenta. Może ta kolejna wpadka czegoś ich wreszcie nauczy.
uderzyłes się dzisiaj moze w głowę? Bo takie obajwy jak bełkot i bredzenie to objawy wstrząsu pourazowego wiesz? Z twojej wypowiedzi jasno wynika ze nie masz najmniejszego zamiaru kupić aparatu Olympusa więc idź wylewać żółć do swojej sąsiadki albo co...Cytat:
Zamieszczone przez wizbir
To spróbuj kupić D300/D3/1DsMk3 ;)Cytat:
Cena jest rewelacyjna :DCytat:
E510/E410/E400/L10 mają większą matrycę czy mniej pikseli? A może małpki z 10 i 12MPix to mają wielkie matryce :mrgreen:Cytat: