świstak zawijał w sreberka:grin:
Ty to lubisz łazić Bodziu
Wersja do druku
świstak zawijał w sreberka:grin:
Ty to lubisz łazić Bodziu
Ale fajne zwierzaki upolowałeś, tylko niedźwiedzia do kolekcji brakuje:wink:, płochacz halny bardzo ładnie złapany.
Ech, żeby kolega, który zwykle robi za kierowcę podczas wypadów w góry, chciał i potrafił wstać o takiej porze....
Zwykle nasza grupka wyjeżdża w okolicach tej godziny, o której Wy byliście na miejscu... :(
Płochacz fajny i bezczelny jak to płochacze :D - na Świnicy obserwowałem takiego jak brał jedzenie od turystów, leciał z tym do młodego płochacza, karmił go i wracał po następną porcję. :lol:
Przyjemny wątek. Robicie mi naprzemiennie coraz większa ochotę na góry!
Fakt: zdjęcia istotnie zachęcające. Wizja wstawania o 3:00 już nie ;)
Jest to też jakiś sposób :)
yamada często nocuje na miejscu i raniutko sru w góry :D
By nie było że wątek zamiera.
Na początek widok z Głodówki. A co :mrgreen: jak się widzi ładny widoczek.
Inny niż niedawno wstawiałem. Inne światło, inna pora roku i czas. No i chałupy. Pobudowali bo na swoim, ale piękny widok zeszpecony. Cóż, takie życie.
Panorama z Głodówki
4. Załącznik 127777
Kasprowy powitał nas ciemnicą i bardzo, bardzo silnym i zimnym wiatrem. Między wzgórzami plątały się spłachetki mgieł.
Pan, który wygłosił komunikat o misiu zabrał zadek w troki i poszedł do cieplutkiego biura.
Ja dziwnie ubrany - krótka koszulka z logiem OlympusClub i polarek z takimże logo. Liczyłem na pogodę. Zapowiadali, że od 10.00 będzie bezchmurnie.
Telewizja łże o !! :evil:
Panorama z Kasprowego na Halę Gąsienicową
5. Załącznik 127778
I rzut oka na wagonik którym wyjechaliśmy ...
6. Załącznik 127779
Druga strona Kasprowego. Tam idziemy.
Widok na Czerwone Wierchy, Giewont i Halę Goryczkową w szczególności.
Wrrr, nie wygląda to ciekawie. Ma być bezchmurnie ?? :shock:
7. Załącznik 127780
ładne zdjęcie i ładne widoki. Przyjemnie się patrzy .:grin: