Odp: NITL noc 26 na 27.07.2014
he he he, no to na brak emocji w nocy narzekac nie mozesz :)
Jak cos to ja poprosze zdjecia z ustawki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Przez ostatnie kilka nocy to miałem tak:
Niebiescy już mają taki specjalny aparat na biurku, na którym pisze "BODZIP" :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Niebiescy już mają taki specjalny aparat na biurku, na którym pisze "BODZIP" :mrgreen:
Tak zwany "biały telefon" z którego słychać czarną rozpacz? :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Kurcze, chyba mnie nie kochają. Zamiast normalnie spać jak na porządnego dyżurnego przystało, to jeździć muszą.
Bo ja złośliwa świnia jestem - nie dzwonię na 997, tylko na 112. Jak idzie przez centralę kryzysową, to nie mogą odpuścić
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Kurcze, chyba mnie nie kochają. Zamiast normalnie spać jak na porządnego dyżurnego przystało, to jeździć muszą.
Bo ja złośliwa świnia jestem - nie dzwonię na 997, tylko na 112. Jak idzie przez centralę kryzysową, to nie mogą odpuścić
No fakt, dyżurny w pierwszym odruchu stara się zbyć temat lub przekazać komuś innemu.
Dzwonię na straż miejską, to na dzień dobry słyszę, żeby na policję dzwonić, bo:
a) nie mamy kogo wysłać
b) z takimi rzeczami to się trzeba do policji zwracać, bo my nie mamy możliwości
Wybór "a" lub "b" następuje losowo.
Na policji w Bytomiu kiedyś też próbowali zbywać i odsyłać do straży miejskiej (sic!), ale jak zawsze słyszą, że "ja właśnie dzwonię po telefonie do straży", to już nie ma takich akcji i ogólnie jest OK.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Próbuj 911, a nóż a widelec pomoże??
Czego to się człowiek dowiaduje na forum. Nie przyszło mi do głowy dzwonić na 112 po policję... Warto zakonotować. Dzięki Bodziu. Swoją drogą to "wesoło" masz w Gorlicach.
Bodzip, to poluj na nockę z 26 na 27 bo jeszcze nie wykorzystałeś kombinacji:
- wyszli z lamusa, obili niebieskich,
- wyszli z lamusa, uratowałeś niebieskich,
- wyszli z lamusa, uratowałeś dziewicę która chciała Ci się odwdzięczyć,
- wyszli z lamusa, obiła ich dziewica, niebiescy chcieli się Tobie odwdzięczyć.
etc, etc...
Cytat:
Zamieszczone przez
ggolus
Bodzip, to poluj na nockę z 26 na 27 bo jeszcze nie wykorzystałeś kombinacji:
- wyszli z lamusa, obili niebieskich,
- wyszli z lamusa, uratowałeś niebieskich,
- wyszli z lamusa, uratowałeś dziewicę która chciała Ci się odwdzięczyć,
- wyszli z lamusa, obiła ich dziewica, niebiescy chcieli się Tobie odwdzięczyć.
etc, etc...
- wyczili NITL'a, nikt nie wyszedł z lamusa.