Odp: Co sadzic o takim gosciu co ???
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
Hmm, a ja przypominam sobie historię z dzarro...
Ja też, trudno zapomnieć te niesamowite, fascynujące śmietniki.
Mówię, nie karmić trolla.
Mnie zniechęca do udzielania się w Galerii.
Zresztą... te oceny tam bywają losowe zupełnie, często dawane w owczym pędzie. Gniot tak samo oceniany jak dzieło wybitne :)
Dajcie link o co to larum, a nie się "chowacie", jak wspomniane wcześniej dzieci, o którego konkretnie jegomościa chodzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
Hmm, a ja przypominam sobie historię z dzarro...
ja też ją doskonale pamiętam... ale temat nie o mnie bo mnie przydarzyło się to jednorazowo...
na marginesie gratuluję pamięci :)
Też jestem ciekaw.... :shock:
Dobrze, że to nie o mnie chodzi... taki fajny klubowicz jestem... :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Boa
Dajcie link o co to larum, a nie się "chowacie", jak wspomniane wcześniej dzieci, o którego konkretnie jegomościa chodzi.
To powinno być już w pierwszym poście, a nie tak tajemniczo.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
No wlasnie.Co sadzicie o takim gosciu co wpada do galeri,wybiera sobie autora zdjec.I leci mu w kazdym zdjeciu po zerze albo jedynce bez zadnego uzasadnienia bez zadnego pomyslunku.
Idiota,chory,nacpal sie,msciciel z krainy deszczowcow,Czy moze to jakies dziecko co tylo korpusem doroslo?
Bo ocena często więcej mówi o oceniającym niż o zdjęciu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Boa
Tu nie o link idzie.
Tu o to chodzi,ze do galeri wpada "krzysio" z Rybnika i smaruje z automata "grzesiowi" z Rybnika.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Tu nie o link idzie.
Tu o to chodzi,ze do galeri wpada "krzysio" z Rybnika i smaruje z automata "grzesiowi" z Rybnika.
Ale co można na to poradzić? Ograniczyć wstawianie seryjne ocen, jednej osobie przez drugą do np 1 na dzień? Wszelakie apele do "sumienia" na pewno na nic się nie zdadzą :)