Odp: Osłony JJC od obiektywów Olympus m4/3
Szkła kitowe kupuje się w zestawie, wtedy są tanie.
Co tam cena.... waga sie liczy :mrgreen:
No tak. Ale ja chce nowy EZ i co mam zrobić? Cena nowego zabija. Kupić z 2 ręki jest i będzie trudno.
Cytat:
Zamieszczone przez
MichuP
No tak. Ale ja chce nowy EZ i co mam zrobić? Cena nowego zabija. Kupić z 2 ręki jest i będzie trudno.
Proste, kupujesz w kicie i sprzedajesz puszkę ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
MichuP
Zaciskasz zęby i idziesz na dodatkowe pół etatu, a nie podnosisz raban na pół Polski :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
MichuP
Proponowałem w odpowiednim wątku, trzeba było napisać do mnie na priv. Może ktoś jeszcze będzie zamawiał to sie dogadasz - po to też m.in. istnieje OJ.
Cytat:
Zamieszczone przez
MichuP
Kupić z 2 ręki jest i będzie trudno.
O, kolega prorok :D Kity 14-42 z dużego 4/3 dochodzą do 150zł i nie ma problemu z kupnem. Dlaczego niby z mikro4/3 ma być problem?
a pytanie było o osłony JJC :)
czy zadać następne pytanie w nowym wątku? ostrzegam będzie abstrakcyjne... :)
Ja zawsze do szkieł Olka kupuję osłony firmy JJC, ale na http://www.ebay.com/ z dostawą z Dalekiego Wschodu. Ostatnio kupiłem LH-48B do mZD 17 mm f1.8 za ~29$ z dostawą gratis. Czekałem 17 dni.
Różni się tylko napisem od oryginału no i ceną. 1/3 ceny oryginału.
Cytat:
Zamieszczone przez
MichuP
Znam jednego co tez chcial nowy i mu bylo za drogo.W koncu ukradl.Taraz ma.
---------- Post dodany o 19:39 ---------- Poprzedni post był o 19:33 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Jasand
Ja zawsze do szkieł Olka kupuję osłony firmy JJC, ale na
http://www.ebay.com/ z dostawą z Dalekiego Wschodu. Ostatnio kupiłem LH-48B do mZD 17 mm f1.8 za ~29$ z dostawą gratis. Czekałem 17 dni.
Różni się tylko napisem od oryginału no i ceną. 1/3 ceny oryginału.
No.orginalny JJC kol.srebrny to wydatek rzedu 32€.Cos chyba ta 1/3 ceny to nie taka jakas jest:mrgreen::-P