Odp: Ditl 14.02.2014 walentynki
Anegdotka okolicznościowa:
"Wyglądał na naprawdę interesującego faceta a po wszystkim okazało się, że to auto pożyczone od kumpla". Dziewczyna mówiła to z mieszaniną złości i bezbrzeżnego smutku. I rzecz wcale nie działa się w środowiskach dresiarskich i nie chodziło o jakieś tuningowane dresiarskie BMW.
Cytat:
Zamieszczone przez
Wieprz
Anegdotka okolicznościowa:
"Wyglądał na naprawdę interesującego faceta a po wszystkim okazało się, że to auto pożyczone od kumpla". Dziewczyna mówiła to z mieszaniną złości i bezbrzeżnego smutku. I rzecz wcale nie działa się w środowiskach dresiarskich i nie chodziło o jakieś tuningowane dresiarskie BMW.
:mrgreen: :mrgreen:
Rozumiem, że dla przeciwwagi czy też równowagi, z okazji naszego rodzimego święta, czyli Nocy Świętojańskiej, inaczej zwanego Nocą Kupały, również będzie ogłoszony DITL? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
edorka
Rozumiem, że dla przeciwwagi czy też równowagi, z okazji naszego rodzimego święta, czyli Nocy Świętojańskiej, inaczej zwanego Nocą Kupały, również będzie ogłoszony DITL? :)
Jestem za. W proteście przeciwko obcym świętom nie będę brał udziału w piątkowym DITLu. Walewtynki;-)
Chyba se Permen zamiast piżamki kupię :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
edorka
Jakiej przeciwwagi?
Noc Kupały to takie "nasze" jak walentynki :-D od Wenetów se wzięliśmy(najprawdopodobniej) ja se i Wenetów "my Słowianie" wchłonelim. :-D
A jak tak już równoważymy święta.... to co my biedne żuczki z tą alzacką choinką zrobimy?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Doobra... będzie będzie.
---------- Post dodany o 13:51 ---------- Poprzedni post był o 13:50 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Kurde, weź zamień ten bieliźniany kolor na cokolwiek innego, oczy bolą....
Nie mogę... tradycja. Rozumiesz sweety musi być.