Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez andtor2 Tak by się chciało, prawie na "gotowca" :wink:, tak poważniej im większe wyzwania tym większa ewentualna satysfakcja:), ktoś tam będzie jej udziałem:) A no właśnie, fany raw to taki, przy którym podłubać trzeba. Cytat: Zamieszczone przez Krakman czwarty... Taaa noooo!:roll:
Cytat: Zamieszczone przez Krakman czwarty... Czwarty w jakim sensie, jeśli czwarty z poprzedniej popRAWki to nie mam nic przeciwko:grin::wink:
Cytat: Zamieszczone przez andtor2 Czwarty w jakim sensie, jeśli czwarty z poprzedniej popRAWki to nie mam nic przeciwko:grin::wink: Znowu jakiego wikinga wstawi, albo innego warugę :roll:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Znowu jakiego wikinga wstawi, albo innego warugę :roll: Albo coś czego nie widzieliśmy i to może być straszne.
Podwodniaka mozna wstawic na peryskopowej ? :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez waruga Podwodniaka mozna wstawic na peryskopowej ? :mrgreen: Ciekawe czy ktoś jest w stanie utrzymać się na plecach parę centymetrów pod wodą z wystawionym peryskopem :p:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Ciekawe czy ktoś jest w stanie utrzymać się na plecach parę centymetrów pod wodą z wystawionym peryskopem :p:mrgreen: Wytrzymac na plecach to mysle, ze sie da, ale w zimnej wodzie to bedzie ciezko z....:mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez waruga Wytrzymac na plecach to mysle, ze sie da, ale w zimnej wodzie to bedzie ciezko z....:mrgreen: z kaczorem ? :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez waruga Wytrzymac na plecach to mysle, ze sie da, ale w zimnej wodzie to bedzie ciezko z....:mrgreen: W zimnej wodzie to nawet kaczorowi nie staje, jak mawiają starzy górale :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta W zimnej wodzie to nawet kaczorowi nie staje, jak mawiają starzy górale :mrgreen: Dziwne, bo jak kobiecina pytała kierowcę autobusu czy w Zimnej Wodzie staje to powiedział że staje, ale tylko kaczorowi :mrgreen: