Odp: Norweska wedrowka z μ 7010
Bardzo fajne fotki. Kwintesencja Norwegii...
Przy okazji wędrówek Niemców - przyjeżdżają, ładują łososie hodowlane do zamrażarki, którą ciągną za samochodem i wracają do siebie. I jest lament, że degradacja wód następuje tylko po to, aby łosoś powędrował do Niemiec za jakieś nędzne euro. Oczywiście hodowcy lamentują z tego tytułu najmniej :wink:.
Cytat:
Zamieszczone przez
jarovit
Bardzo fajne fotki. Kwintesencja Norwegii...
Przy okazji wędrówek Niemców - przyjeżdżają, ładują łososie hodowlane do zamrażarki.
Norge jest OK.Tylko ceny.
12 załącznik(ów)
Zapraszam do najbardziej wysunietego na poludnie Norwegii miejsca-Lindesnes
1.Na drugi kraniec ponad 2500km.Ciekawe ile w Polsce..?
Załącznik 109744
2
Załącznik 109740
3 Lorneta gratis
Załącznik 109742
4 Siedemnastowieczna latarnia
Załącznik 109743
5
Załącznik 109741
6
Załącznik 109739
7
Załącznik 1097388Załącznik 1097489Załącznik 10973710Załącznik 10974711Załącznik 109746
Bardzo ładne. 6 i 10 bardzo mi się podobają. Ładne fotki.
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
Bardzo ładne. 6 i 10 bardzo mi się podobają. Ładne fotki.
Dzieki,
Godne uwagi jest to,iz tam na tym cyplu ogromnie wieje.Niestety,trawy prawie nie ma wiec trudno uchwycic ruch.Dobrze .ze chociaz fale byly.
Jeśli mogę.
Brakuje mi tu szerokości - np. latarnia w szerszym aspekcie, może razem z cyplem na którym stoi. Tu masz bardzo wąsko kadrowane.
nr. 6 - prawy domek obcięty - aż się prosi aby szerzej, nawet panoramę. Podobnie 7 i 9.
Zdjęcia szczegółów - kotwica, luneta - jak najbardziej ok
Ogólnie zdjęcia na plus i czekam na więcej :)
@BODZIP,
Dzieki za uwagi.Ze domek obciety..mialem swiadomosc.Ze ciasno kadruje-to wiem,taka mam maniere i z nia walcze.Zatoki kadrowalem ciasno,bo mi sie wydawalo,iz "wiecej spokoju".
Cytat:
Zamieszczone przez
kon
@BODZIP,
Dzieki za uwagi.Ze domek obciety..mialem swiadomosc.Ze ciasno kadruje-to wiem,taka mam maniere i z nia walcze.Zatoki kadrowalem ciasno,bo mi sie wydawalo,iz "wiecej spokoju".
Ja nie mówię że źle. Taki miałeś zamysł i ok. broń swego. Ale też podpatruj innych. Rzuć okiem na zdjęcia naszego "doctore" - On ma kilka latarni ciekawie skadrowanych. Nie mówię abyś takie zdjęcia robił, ale patrz na kadr.
No to tyle :-P
10 - klimatyczna konturówka. Ogólnie fajny wrzut.
Cytat:
Zamieszczone przez
jarovit
10 - klimatyczna konturówka. Ogólnie fajny wrzut.
klimatyczna konturówka.:?: