-
Myślałem, ale jak zobaczyłem jelenia wskakującego do lasu, to poleciałem za nim i zupełnie zapomniałem o ambonie. W lesie było całkiem ciekawie, wystraszyły mnie dwie sarny wyskakujące z krzaków (albo szybciej odwrotnie, ja je wystraszyłem). Niestety byłem zupełnie zaskoczony i nie zdążyłem załączyć sprzętu i cyknąć coś ciekawego...
-
To z wyłączonym biegałeś? :o
Ale teraz wiesz, jakie zwierzęta można tam spotkać.
Trzeba tylko kiedyś wrócić i posiedzieć. O ile ambona wcześniej nie dokona żywota. Wygląda na taką, która dużo przeszła ;)
-
Do tego przyda się przejściówka na M42, bo mam dłuży zestaw (135 + x2) x 2 z olympusa to daje jakieś 540 jak dobrze liczę. Może nieco zbierze światła konwerter, ale bez niego 270 to też nieźle. Biegam z wyłaczonym, bo mam 1 baterię i pierwszy raz "w akcji", nie mam wyczucia na ile starcza. A swoją drogą - ze świetlówką i silnikiem w samochodzie jest tak, nie opłaca się wyłączać na krócej niż 6 min, bo uruchomienie zjada dokładnie tyle energi co praca 6 minutowa. Jak jest z olympusem? Chodzi o oszczędność baterii i systemu czyszczącego. Opłaca się wyłączać i za 2 min włączać???
-
1 załącznik(ów)
Ze zdjęciami pewnie nie jest najlepiej, bo wychodzi z tego mój monolog, albo raczej dialog z Woytec60... Ale co mi tam, wrzuce następnego gniota ;) Stodoła otoczona nieciekawym domem, to było chyba jedyne miejsce na dogodny kadr.
6.
-
W powięksszeniu fotka o wiele bardziej zyskuje. Mnie się ogólnie podoba. Może nie powala ale generalnie fajny widoczek. Nie wiem dokładnie co ale coś mi kolorki nie podchodzą (WB)
Pozdrawiam
-
Żałuje, ze nie wysteplwałem słupa przed publikacją i przed zmiejszeniem fotki :\ A tak wogóle, to ta jest jeszcze z C4000z
-
Słup to jedna sprawa choć słabo widoczna. Mnie bardziej rzuciło się w oczy drzewko na dole ucięte i nie cały płot z prawej ale to rozumiem że inaczej się nie dało. Zawsze z czegoś trzeba zrezygnować w kadrze.
-
-
1 załącznik(ów)
No dobra, czy teraz lepiej?
7.
-