Ładny ten rzepak. Tylko 3,ta 4 w innym świetle mi nie podchodzi. :mrgreen:
Wersja do druku
Ładny ten rzepak. Tylko 3,ta 4 w innym świetle mi nie podchodzi. :mrgreen:
Olałem co mówił lekarz i po tygodniu wstałem i poszedłem się przejść w fajne miejsce.
5.
Dolina Zachwytu.
Śliczne.
Z ostatniego mojego krótkiego pobytu w Bieszczadach.
Zdjęcia dość mocno obrabiane ale obecnie bawię się PSP X6 i czasem mnie ponosi :cool:
6.
7.
8.
9.
nie dziwi mnie "ponoszenie" sama ostatnio łapię się na tym odnajdując jakieś nieużywane dotąd funkcje w programie ;)
niemniej 6 (chyba najmniej ciachnięta programem) najbliższa sercu memu
a Bieszczadów zazdraszczam na maksa
mam nadzieje że faktycznie uda mi się tam na jesień wybrać
8- mi się :)
Pozdrawiam.
Dzięki, że nie zjechaliście mocnej obróbki. Teraz jednak pojechałem na maksa :wink: z nową zabawką.
Bieszczadzkie fufu w natarciu.
10.
11.
Jestem wrogiem wszelakich ramek w necie ale tym razem nie mogłem się powstrzymać. Powoli zaczynam ogarniać PSP X6 i muszę napisać, że mi się podoba. Cieszy tryb 16 bitowy bo przy takich dużych ingerencjach w normalnego jpga ze zdjęcia zostałaby sieczka.
Podobają mi się też dość szybkie efekty jakie można uzyskać ale jeszcze nie udało mi się wdrożyć w logikę obsługi programu bo jest zupełnie inna od PS i Gimpa.
Przy stosowaniu gotowych filtrów trzeba niestety chwilę poczekać na efekt ale z drugiej strony akcja w PS też potrafi chwilę potrwać.
Mnie tam się podobają te z ostatniej serii, z poprzedniej mniej.
Mnie najbardziej podchodzi 6 i 10 :grin:
Zgadzam sie z przedmowca, najbardziej podobaja mi sie 6 i 10 ... chyba tradycjonalista ze mnie :)