Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez ahutta A mogę po ściągnięciu na laptopa pokazać żonie tego RAW-a? ;) Żona prywatna? Możesz. Cytat: Zamieszczone przez Thomasso Nie. To zdjęcie przyrodnicze. Powinno jak najbardziej odwzorowywać stan faktyczny. Kolorystyczni heretycy "kurdebalas" :) T. Pomyśl, ja nic już nie powiem.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Pomyśl, ja nic już nie powiem. A nie musisz.. i tak nie biorę udziału. Ale będę śledził rozwój wydarzeń. T.
Cytat: Zamieszczone przez Thomasso A nie musisz.. i tak nie biorę udziału. Ale będę śledził rozwój wydarzeń. T. Szkoda choć i jako obserwator fajnie, że Będziesz.
Czy ptaszorowi można zmienić płeć ? Z samiczkami lepiej mi się pracuje. :-P :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez henry1 Czy ptaszorowi można zmienić płeć ? Z samiczkami lepiej mi się pracuje. :-P :mrgreen: Jak go wykastrujesz, to będzie kapłon.
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Żona prywatna? Możesz. A publiczną widziałeś? :D
Cytat: Zamieszczone przez ahutta A publiczną widziałeś? :D Niby niee, ale.. ale zawsze lepiej spytać, nie?
Cytat: Zamieszczone przez ahutta A publiczną widziałeś? :D Przestań, teraz publiczne to nawet przedszkola są........ :grin: To stara nie może być......?
Oooo radosny dzień :D Krakman też wypełzł z barłogu :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Oooo radosny dzień :D Krakman też wypełzł z barłogu :mrgreen: Wyczołgał się... Połamany nieco, ale do przodu trza......