Odp: Reportaż z wyprawy na Śnieżkę (długie)
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Widoki fajne, też mi się ostatnia wyprawa na śnieżkę przypomniała, a miny Anglików, gdy zobaczyli laskę, która na szpilkach weszła do schroniska na szczycie - bezcenne :D
Taka prośba, dawaj mniejsze wrzutki. W dwóch postach wstawiłeś 45 zdjęć - ciężko to ogarnąć. Druga sprawa, czemu takie maleństwa? Przecież te zdjęcia mają pokazywać góry, przestrzeń, a na takich znaczkach to wszystko się dusi.
Wrzucaj kolejne :)
Bo kolega to filatelista. :-D
ahutta: sam byłem w szoku jak widziałem kobiety w japonkach, w szpilkach też się trafiały.
Fakt trochę zaszalałem z tą ilością naraz.
Jak coś jeszcze fajnego wygrzebię to wrzucę.
---------- Post dodany o 23:29 ---------- Poprzedni post był o 23:16 ----------
46.
Cytat:
Zamieszczone przez
ahutta
Widoki fajne, też mi się ostatnia wyprawa na śnieżkę przypomniała, a miny Anglików, gdy zobaczyli laskę, która na szpilkach weszła do schroniska na szczycie - bezcenne :D
Efekt wyciągu. Takie "oryginały" to standard. Ułatwienie wjazdu na górę powoduje, że ludzie wjeżdżają tam zupełnie nie przygotowani. Bezcenne miny trzeba obserwować wtedy kiedy spóźnią się na ostatni zjazd kolejki ;), a są w obuwiu, w którym ledwo co mogą wyhamować na kamieniach.
Cytat:
Zamieszczone przez
apaziews
Bodzip: Niestety nie. Jeszcze było zamknięte. Trzeba było iśc na około. Na szlaku byłem 05.08.2013.
Byłem pod koniec sierpnia. Zamknięcie tego wejścia nie zrażało ludzi by przejść się "łańcuchami". Nie ma przy tym znaczenia jakiej narodowości byli.
Cytat:
Zamieszczone przez
apaziews
c.d.
31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45.
Fajna wycieczka dawaj następne.
Przegoń się po sztolniach w Kowarach ale po całych nie tylko dla zwiedzających(da się załatwić) i foć, foć i foć.
Wyciąg, nie wyciąg, gdzie nie jadę to też zawsze przynajmniej jedną "sztukę" spotkam. Ta śliczna ze Śnieżki wchodziła wejściem z łańcuchami, więc szacun jej się należy. A śliczne te szpilk miała, takie z kryształkami.
My z Marysią taką jedną w szpilkach spotkaliśmy jak zlot w Jurze był. Na skałkach między Bobolicami a Mirowem chyba. Ale sprawnie szła :mrgreen:
Hmmm, może nie ma co krytykować. Jak jest to wygodne i daje radę, to czemu nie. W sumie zawsze może wbić szpile przy poślizgu.
A ja się czepnę, mogę?
Skoro mogę to jak dla mnie reportaż to również słowa których tu jak na lekarstwo. Mamy monotonny zalew podobnych kadrów. Nie byłem na Śnieżce i nic mi one nie mówią.