Odp: [do 1500 zł] Lustrzanka dla początkującej
Cytat:
Zamieszczone przez
Harnas
No to trzeba zgłosić temat do usunięcia :)
---------- Post dodany o 22:20 ---------- Poprzedni post był o 22:17 ----------
W miarę porządna. Miałem i nikomu nie polecam. Zdjęcia można uzyskać bardzo ładne, ale częste przepały, więc ciągłe manewry z korektą ekspozycji. Do tego większość sztuk ma wadliwie działający autofocus.
zgadzam się z Harnasiem. Mocno nieobliczalny. U mnie nawet kultowy 14-54 nie był w stanie pomóc. A fakt że obudowę podwodną dali dopiero do kolejnego modelu pozbawił mnie całkowicie sentymentu do tego aparatu.
Ja mam E510 i jakos mi nie przepala.Nawet slicznie sie nim zdjecia robi.Mialem tez taka 40-to letnia lustrzanke,tez dzialala i nie przepalala.W prezencie oddalem nadal dzialajaca.
A ostrosc nawet i w jednej i w drugiej jest wystarczajaca.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ja mam E510 i jakos mi nie przepala.Nawet slicznie sie nim zdjecia robi.Mialem tez taka 40-to letnia lustrzanke,tez dzialala i nie przepalala.W prezencie oddalem nadal dzialajaca.
A ostrosc nawet i w jednej i w drugiej jest wystarczajaca.
Wiem wiem - kiepskiej baletnicy. A poważnie - mam teraz e-pl1. Kupiłem jak tylko wyszła bo szukałem czegoś pod wodę w normalnej cenie. Czuć różnicę jakości ze wskazaniem na 510 jak przeglądam stare zdjęcia. Do 1500 PLN można kupić e-620 albo fajnego PENa