akurat pod koniec roku kończy mi się abonament - jak będzie w Plusie to się przymierzę...
Wersja do druku
akurat pod koniec roku kończy mi się abonament - jak będzie w Plusie to się przymierzę...
Posiadam 808kę... powiem szczerze, że brak stabilizacji daje w kość!!! przynajmniej mi :(
dziwię się tym bardziej, że poprzednie moje telefony także nie miały stabilizacji (nokia n95, nokia e72) ale robiąc zdjęcia 808ką mam więcej ruszonych zdjęć niż w poprzednich modelach! jest ich bardzo dużo.
więc tylko się cieszyć, że to udoskonalili w kolejnej odsłonie całego modułu foto.
trzeba jeszcze nadmienić, że konkurencja nie śpi... mam na myśli samsunga galaxy s4 zoom.
mniejsza fizycznie matryca ale większe szkło oraz optyczny zoom.
Matryca 1/1.5 cala robi wrażenie. Do tego jasna stałeczka 26mm/f2.2 stabilizowana optycznie. Wszystko w telefonie 4.5 cala z WP8. Mała rewolucja od Nokii. Zostaje poczekać na Samsunga czy Sony, aż wypuści coś takiego pod Andka w cenie niższej o połowę. To pewnie kwestia miesięcy.
I to jest ta rewolucja? Można się załamać i rozpłakać patrząc na jakość zdjęć.
nie rozumiem tego płaczu, toż to telefon a nie aparat FF
Szału nie ma. Chyba wolałbym kupić najmniejszą małpkę w sklepie za 300zł niż to "cudo".
Sieczka straszna (kompresja?, szum?), jakbym zapomniał zmniejszyć ISO, albo gorzej.
Aż 7712 x 4338 pikseli czyli 33 MP i po co... - wystarczyłoby sensowne 12MP, jak nie 5.
Jak na telefon to w zupelnosci starczy.Duza ilosc "fotografow" bedzie zadowolona.Moze i nawet swoim profi ciezkim sprzetem lepszych fotek nigdy nie zrobila.Ciekawe kiedy z kotleta pierwsze sie pokaza w necie.