Klubowicze powinni być wpuszczani poza kolejnością zapisów. Powinna wystarczyć plakietka zlotowa ;).
Chyba spotkamy się we Wrocławiu.
Wersja do druku
Klubowicze powinni być wpuszczani poza kolejnością zapisów. Powinna wystarczyć plakietka zlotowa ;).
Chyba spotkamy się we Wrocławiu.
a tak liczyłem na takie spotkanie w szanownym gronie. niestety bedzie wesele z poprawinami za miastem....:evil:
Ja ja też nie mogę, bo jestem wtedy w Lublinie :(
Wpisałem się na listę rezerwową Wrocław, może znajdzie się miejsce i dla mnie. A z ciekawości, ile jest miejsc na takie warsztaty?
Pomysł świetny tylko mi trochę szkoda, że Miasto bezprawia zostało pominięte.:grin:
Może kiedyś. Chętnie bym sobie z Dobasem pogadał:grin:
Świetna sprawa, Marcin gratulacje. :grin: Niestety termin Krakowski mam zajęty, i to baaaardzo zajęty - 70 urodziny Teściowej... Rozumiecie... :wink: A do Krakowa mi najbliżej... Bawcie się dobrze :mrgreen:
Może wiadomo ile będą trwały takie warsztaty ? Jestem zapisany na spotkanie we Wrocławiu i muszę zaplanować czas ;-). Rozumiem że godzina rozpoczęcia podobna jak w Warszawie (10-11) ?
Miejsca i godziny rozpoczęcia nie znam. A czas... Zależy od tego jak krzyżowy bedzie ogień trudnych pytań :)
Mogę dać znać ile czasu trwało w Warszawie :)