Współczuję.
Albo masz niesamowitego pecha i trafiłeś dwa razy na wadliwą sztukę, albo one jednak nie są kompatybilne.
Żądałbym teraz albo zwrotu pieniędzy, albo prosiłbym o wymianę jeśli jeszcze chcesz się w to bawić.
Wersja do druku
Współczuję.
Albo masz niesamowitego pecha i trafiłeś dwa razy na wadliwą sztukę, albo one jednak nie są kompatybilne.
Żądałbym teraz albo zwrotu pieniędzy, albo prosiłbym o wymianę jeśli jeszcze chcesz się w to bawić.
Sam już nie wiem co zrobić :(
Da się. Przynajmniej Newela. Mój kupiony w Euro jakoś w kwietniu ładuję oryginalną ładowarką. Po kilku ładowaniach pojemność porównywalna z oryginałem. Ładowarka kupiona z OMD w tym roku w marcu.
Proponuję sprawdzić na innym egz. ładowarki. Jakby potrzeba jestem do dyspozycji w Poznaniu.
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Chyba, że to podróbka Newella (tak, różne rzeczy się dzisiaj podrabia...) albo po prostu uszkodzona partia. Oddać i zmienić "dealera" ;)
Co do ceny oryginału a zamiennika - do aparatu za 3-4tys złotych można wydać raz te 5% wartości aparatu i kupić oryginał. Zwykły user nie potrzebuje więcej niż 2szt akku.
Potwierdzam, ze oryginalna ladowalka laduje ten zamienik.
Mam go od pól roku i współpracuje bez problemu. W porównaniu do oryginału oceniam, ze pojemność to ok 75-80%. W zupełności mi to wystarcza gdyż najczęściej chodzi o to aby mieć czym zastąpić oryginał na pare godzin.
Krzysztof
Jarek 76 od którego sprzedawcy kupiłeś, podaj mi na prv b właśnie chciałbym kupić
Kupiłem w końcu nieoryginalna ładowarkę z aku, już nie miałem siły odsyłać tego do sprzedawcy, teraz działa