Odp: Powrót w oparach emulsji srebrowej [czmielek]
W galerii brak rzeczowych komentarzy a wątku troche się bałem zakładac no bo to zobowiazanie kolejne jest że jak się cos zacznie to trzeba kontynuować.. Ja już sporo zobowiazań mam.. Prowadzę koło fotograficzne dla młodzieży społecznie i stronkę tego koła, udzielam się na AT forum i na kilku zagranicznych... no i trochę dłubie przy starych aparatach... więc czasu mi na foty nie starcza...
Cytat:
Zamieszczone przez
czmielek
W galerii brak rzeczowych komentarzy a wątku troche się bałem zakładac no bo to zobowiazanie kolejne jest że jak się cos zacznie to trzeba kontynuować.. Ja już sporo zobowiazań mam.. Prowadzę koło fotograficzne dla młodzieży społecznie i stronkę tego koła, udzielam się na AT forum i na kilku zagranicznych... no i trochę dłubie przy starych aparatach... więc czasu mi na foty nie starcza...
To niestety prawda - czas nie jest z gumy...
Cytat:
Zamieszczone przez
czmielek
Takie sumienne podejście do życia to rzadkość, co do galerii to przez czas pobytu na forum, chyba już się Zorientowałeś, że jeżeli już pojawiają się komentarze, to tworzą się dwa obozy i jest draka, zamiast wymiany informacji.
Chwała Ci za założenie wątku i te foteczki w nim umieszczone! Dziękuję czmielek!
Czas na moje ulubione foty z cyklu "Moje Widoki" Cykl ciagle się rozwija i wchodza w jego skład tylko zdjecia Kaszub.
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
Bardzo pozytywne odczucia mam ogladajac i czytajac.Pomagasz mi zapomniec o zlych dla mnie sprawach,Kolko,mlodziez,ciemnia,czuje sie 20 lat mlodszy.Wypada podziekowac i tak jak pisalem,prenumerata sie oplacala.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Bardzo pozytywne odczucia mam ogladajac i czytajac.Pomagasz mi zapomniec o zlych dla mnie sprawach,Kolko,mlodziez,ciemnia,czuje sie 20 lat mlodszy.Wypada podziekowac i tak jak pisalem,prenumerata sie oplacala.
Zapomniałem adresu podać:
www.kliszaki.pl
http://www.facebook.com/kliszaki
Będę tu czesto zaglądał!Pozdrawiam :-)
Moje widoki - zima c.d.
47
48
49
50
51
52
53
Prze-cu-do-wnie tutaj!! Foty pierwsza klasa! Wybornie mi podchodzą. A fakt, że piękne, klasyczne i analogowe dodatkowo tylko wyzwala ciepłe wspomnienia. Będę tu zaglądał bo wyjątkowo warto!
Inna sprawa, że po tym wątku jedyne co mi przychodzi do głowy to oddać swoje graty bezdomnym i iść się upić.. :mrgreen:
@pamaru nie przesadzaj :)
fajnie że założyłeś wątek, bo jest u Ciebie co oglądać. Wiele widziałem w analog wiecznie żywy. Nie będę wypisywał które zdjęcie naj bo w sumie wszystkie są smaczne :)
pozdrawiam