Odp: [Olytest] Moje przygody z OM-D. mZD75 i FL-600
...noo powiedzmy sobie szczerze. Krugerrand to to nie jest. A szkoda ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Karampuk
...noo powiedzmy sobie szczerze. Krugerrand to to nie jest. A szkoda ;-)
Krugerranda nie każdy ma w kieszeni, żeby porównać, a powyższą monetę zna każdy.
dokładnie :-)
Wszak o kolor tej monety mi chodzi. Dokładniej o ustawienia WB.
Tak jakoś mi się skojarzyło z Kruggerem ...
Cytat:
Zamieszczone przez
Karampuk
dokładnie :-)
Wszak o kolor tej monety mi chodzi. Dokładniej o ustawienia WB.
Tak jakoś mi się skojarzyło z Kruggerem ...
Kawałek szarej karty mógłby to zdecydowanie poprawić....
Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty Karampuk.
Poproszę o zdjęcie OMD z FL50 :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
glee
Poproszę o zdjęcie OMD z FL50 :mrgreen:
Ok, zanotowane :) Zrobię jutro.
... jak by można prosić o jedno lub dwa z programów artystycznych > grafika. Piszę serio. Zwykłych zdjęć w necie jest pełno. A tych z programów artystycznych jak by mniej. No może poza HDR. Może coś z plenerku.
Cytat:
Zamieszczone przez
Karampuk
... jak by można prosić o jedno lub dwa z programów artystycznych > grafika. Piszę serio. Zwykłych zdjęć w necie jest pełno. A tych z programów artystycznych jak by mniej. No może poza HDR. Może coś z plenerku.
To może w sobotę, ale pierw będę musiał się nauczyć, jak to obsługuje się. Od 2005 r. nie używam w aparacie innych trybów, jak A/S/M, przy penach jeszcze filmy doszły.
Cytat:
Zamieszczone przez
luc4s
Przy okazji mam pytanie do posiadaczy om-d. Jak ustawić automatyczny podgląd zdjęcia na wyświetlaczu przy używaniu wizjera? Mimo iż w menu właczyłem podgląd na 2 s, to jak używam wizjera zdjęcie nie pojawia się. Pojawia się tylko wtedy, gdy kadruję na ekraniku.
Nie wiem czy pytanie aktualne, ale odpowiem...w menu Podgląd...ustawiamy opcje Auto i mamy podglad na monitorze. Jeszcze jedna ciekawostka, podglad pojawi się jak już zdjecie jest zapisane na karcie, jak oderwiemy oko od wizjera wczesniej(przed zapisaniem, zaraz po zrobieniu zdjecia) podgladu nie ma...takie dziwadło z niego :)
Wróciłem z zimowej sesji z modelką, om-d i mZD75, przeglądam zdjecia... i zbieram szczękę z podłogi.
I teraz będą nieprzespane noce, jak zarobić na ten sprzęt...
Wieczorem coś wrzucę...