Ja se tak posuwakowalem,ale mozna lepiejZałącznik 81243Tak wzielem z zapasaem aby bylo wiadomo co krzywilem.
Wersja do druku
Ja se tak posuwakowalem,ale mozna lepiejZałącznik 81243Tak wzielem z zapasaem aby bylo wiadomo co krzywilem.
Mirek54 - niezle - to w PS ?
Dodaje kolejne 2 bo juz mi sie kadry koncza
9.
10.
Tak.To w ps.
po przycince wyglada calkiem w porzadku.
jakiego narzedzia uzyles ?
Lens correction?
Nie.Musze sie przyznac,ze zasugerowalem sie Tutkiem Saboora i se tak te linie wytyczalem w PS 6
Witaj Martnik.
Fajnie się ogląda te foty, choć to raczej dzieła z gatunku ponurych. Ale skoro okoliczności z prozy życia naszego masta, fundują również takie "okazje" to chociaż dla formy dokumentu trochę sfocić trzeba.
M<am nadzieję, że to nie był nasz ostatni plener, a nastepny zorganizujemy w bardziej atrakcyjnym miejscu:grin:
Mnie najbardziej wizualnie odpowiada w kolejności 2,3 i 1 :)
całkiem dobre foty. Takie "opuszczone" ja osobiście lubię nieco pokrzywione i na siłę prostować myślę nie ma potrzeby. Oczywiście to moje zdanie, wiadomo że wiele osób lubi prosto żeby było :). Rybiego oka bym nie ruszał mi się widzi nawet to foto (6) jak jest bez prostowania, warto było by wybraż się tam i zrobić zdjęcia do panoramy, pomieszczenie spore jest i można by w nim poszaleć trochę. Foty fajne.
pozdrawiam
Miejsce na foty to jest naprawdę świetne, ale ryzyko wejścia coraz większe.
Nr 2 ma moc ;)