Odp: Kambodża - Fotorelacja Muminka
Po pierwsze gratuluję i nieco (bliżej prawdy będzie gdy napiszę, że bardzo :) ) zazdroszczę takiej wyprany! :) Zdjęcia z takich zakątków świata zawsze przyciągają uwagę a w połączeniu z dodatkowym komentarzem sprawiają, że na pewno będę niecierpliwie czekał na kolejne "odcinki" relacji. A sądząc po przebytym dystansie jest o czym opowiadać. Pozdrawiam!
Bardzo ciekawie się zapowiada. Miałem już okazję czytać Twoją relację i ta w niczym jej nie ustępuję. Z niecierpliwością czekam na dalszy jej ciąg. Nie daj nam czekać zbyt długo :)
Muminek, gratulacje z powodu ciekawego pomysłu i jego realizacji acz bardzo wyczerpującej.
Żywię nadzieję, że tak jak pięknie zacząłeś relacje ze swojej wyprawy, tak kolejno będziesz
ukazywał nam jej kolejne etapy.
Ponownie gratuluję i pozdrawiam.
Jeszcze nie wywietrzał mi wątek z Wietnamu, wiem więc czego się po Tobie spodziewać :D
Pozdrawiam.
O kurczaczki :grin: Znowu Muminek w odległe kraje nas zabiera. Pozdrowionka dla Pani Muminkowej :mrgreen:
P.S. Makabrycznie Wam zazdroszczę tych wojaży
Muminek, szkoda, że Bangkocka przygode opiszesz na końcu. Ja własnie jestem w BKKu i ciekawi mnie co Was spotkało ;-) Ciekwi mnie też jak przedstawisz Kambodże w Twojej fotorelacji bo TV nie można przeciez wierzyć :-)
Lisiajamka szaleje, Kasia Klikaczka szaleje, Muminki szaleją - a OlyTaliby mają radochę :)
Dziękuję Wam bardzo i jak wszyscy czekam na więcej.
Temat bardzo ciekawy a zdjecia miodzio.
Pozdrawiam
Street fotki z trzeciego świata... co by nie powiedzieć, takich widoków nie uświadczysz w najbliższej okolicy!
Zazdroszczę wyprawy...