Odp: konwersja pliku video
Cytat:
Zamieszczone przez
Darekw1967
Witam
Niestety ale to nieprawda co napisales i wprowadzasz ludzi w blad.
Przeczytaj pierwsze zdanie dokladnie i ze zrozumieniem z pierwszego postu..
Prosciej to tak mozna:Za darmo to mozna w pysk zarobic a nie film konwertowac bezstratnie.Jakosc kosztuje.Nie ma programu darmowego(ja nie znam) co zrobi to za darmo bez chociaz minimalnej straty jakosci.
Widoczniej jestes taki egzemplarz ze nie wystarczy Ci powiedziec cofnij sie tylko trzeba powiedziec odwroc sie zrob dwa kroki przed siebie i ponownie sie obroc.Obracaj sie zawsze o 180°.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Przeczytaj pierwsze zdanie dokladnie i ze zrozumieniem z pierwszego postu..
Prosciej to tak mozna:Za darmo to mozna w pysk zarobic a nie film konwertowac bezstratnie.Jakosc kosztuje.Nie ma programu darmowego(ja nie znam) co zrobi to za darmo bez chociaz minimalnej straty jakosci.
Widoczniej jestes taki egzemplarz ze nie wystarczy Ci powiedziec cofnij sie tylko trzeba powiedziec odwroc sie zrob dwa kroki przed siebie i ponownie sie obroc.Obracaj sie zawsze o 180°.
Witam !
Wyjasnie Ci jeszcze raz...
Czytalem dokladnie i ze zrozumieniem i naprawde Mirku odpusc sobie tego rodzaju sugerowanie.
Nie zmienia to faktu, ze GLUPOTY NAPISALES na temat konwersji i nie potrafisz sie przyznac do wlasnego bledu.
Napisales tak: "Nie ma konwersji bez straty jakosci" i to praktycznie ZAMYKA sprawe i pokazuje, ze
nie znasz sie na tym ;)
Pozdrawiam
Czlowieku.Nie ma konwersji w bez straty jakosci w tym konkretnym zalozeniu.Ze za darmo.
Czy mam jeszcze rozwinac temat o coderach i dekoderach?.
Tomek chce sobie zrobic awi z innego pliku.Podalem mu program darmowy.Gdybym byl zlosiwy to napisal bym jeszcze ze nie musi go insatalowac.Zakladam,ze jesli wybierze ten program to pogogluje o nim,dowie sie,ze zeby dokonac konwersji nie musi go insalowac.Uwazasz,ze musze mu jeszcze napisac,ze jak bedzie kombinowac z instalacja kodekow to se zrobi kuku w systemie.
Potrzebuje postujacy tylko ten jeden plik przekonwertowac,on nie chce pisac pracy doktorskiej o konwersji jednego kontenera na drugi
Tak nie znam sie na tym,nigdy nie konwertowalem zadnych plikow.Ty jestes wielki.
Tylko zejdz juz ze mnie.
RobertW3D już to wcześniej napisał - zarówno .mov jak i .avi to kontenery, w których mogą siedzieć strumienie kompresowane za pomocą różnych kodeków. Otwórz plik w darmowym programie GSpot, będziesz wiedział czym został zakodowany film. Może uda się jakimś programem zmienić kontener bez rekompresji pliku (i utraty jakości).