Ale do czego Ci taki zestawik?
A gdzie zoom uniwersalny? Tele?
Wersja do druku
Ale do czego Ci taki zestawik?
A gdzie zoom uniwersalny? Tele?
wiesz jak bym kupił poniżej 2k szybko sprzedał na alledrogo a za różnice dokupił sobie jakies Zuiko ;PCytat:
Zamieszczone przez fotomic
:D
a po co, to wszystko ? Człowiek nie potrzebuje tego wszystkiego. Każdy potrzebuje tego czego używa. Jeżeli coś długiego to EF 400/5.6 coś standardowego świetnej jakość tez sie znajdzie, tylko po co to wszystko skoro sie tego używa raz do roku na święta.Cytat:
Zamieszczone przez grizz
co to znaczy za dobrą kasę?
, fajny zestaw
pozdrawiam
Liczyłem, że maz 7-14 i się wyprzedasz (ale wyrachowany szubrawiec ze mnie :mrgreen: ) więc nie zabierałem głosu, ale skoro moje nadzieje legły w gruzach muszę odwieść Cię od popełnienia błędu. Szczerze zapomnij o przesiadce na 30D. Miałem 20D, a 30D ostatnio nawet fotografowałem. 85/1.8 jest super, 15/2,8 nie znam, ale wiem jedno... mimo wad naszych E-1 przesiadka na inną puszkę niż solidne D200/S5Pro/5D nie ma sensu. Myślę, że Ty fotomic również oceniasz puszkę nie tylko po jakości obrazu, ale również solidność konstrukcji. 20D/30D to mimo wszystko plastic fantastic ;-)Cytat:
Zamieszczone przez fotomic
Oczywiście to moje subiektywne odczucia...
popieram :)Cytat:
Zamieszczone przez The z00m
fotomic ma fiszaja, ale widać nie pomogło i nowinki kuszą... 7-14 ma lub miał Jacek ale chłopak gdzieś przepadł.
fotomic:
mnie robi się smutno kiedy czytam o perypetiach posiadaczy 20D/30D z wysyłaniem i kalibracją AF do szkła i odwrotnie. przecież to farsa, niewarta żadnych pieniędzy.
gdyby kamuń miał realną konkurencję, to z takimi babolami już dawno zniknąłby z rynku albo wziął się za robotę.
p.s. ciekawe czy kamuniarz może być modem na forum OLKA?
Podejrzewam, że masz już ten sprzęt w domu :mrgreen: . A tak na poważnie to 30D jest przyzwoitą zabawką. Jestem za.
eheheheheh :mrgreen: :mrgreen: , jeszcze nie ;)Cytat:
Zamieszczone przez matzone
zabawką to napewno i pewnie też przyzwoitą ;)Cytat:
Zamieszczone przez matzone