To może od razu petycja do producentów alternatywnych - niech Metz i Tumax robią jakieś porządne lampy do Olka :) (z palnikiem obracanym pion/poziom).
Wersja do druku
To może od razu petycja do producentów alternatywnych - niech Metz i Tumax robią jakieś porządne lampy do Olka :) (z palnikiem obracanym pion/poziom).
Oni doskonale o tym wiedzą... jak cały czas dostają do serwisu takie uszkodzenie, to wyciągają z tego wnioski ;)Cytat:
Zamieszczone przez dziobolek
petycja, KONIECZNIE, KONIECZNIE bez petycji nie da sie nimi robic zdjęć, moze zwrócą kase i zafundują wakacje ?Cytat:
No tak, tylko żeby jeszcze poprawili - ale skoro sporo osób woli kropelkę zamiast serwisu...Cytat:
Zamieszczone przez grizz
to jakiś procent uszkodzeń pozostaje w ukryciu.
Tylko pytanie - jaki :?:
ja twierdze że 100% ludzi żyje z tyym problemem i nie może spac, tylko co wybrać, co robić, nie daj boshe jak sie gwarancja skończyłą, ale zaraz kogo to obchodzi, po co to komu, czyje to zmartwienie, komu to pomoże, że 100% ludzi ma problemy.Cytat:
O zaj...tości serwisu Olka zaczynają krążyć legendy. I nie tylko na naszym forum. Jestem przekonany, że to zamierzona strategia marketingowa Wujka Olka. Bardzo IMHO mądra. Więc pewnie Ci wymienią w ramach gwarancji, by nie psuć sobie świetnej opinii. Brawa dla Olka za serwis.
Mialem peknieta, wyslalem dali nowe koleczko, serwis Olympusa jest bardzo Ok. Szybko i sprawnie.
Czesc.Ch.
Nie przypuszczałem, że ten wątek tak się rozwinie. Lampa już wysłana - zgodnie z procedurą reklamacji. Napiszę w tym wątku o dalszym ciągu...
Dzięki za wszystkie odpowiedzi...
Raczej nie wolą kropelki, ale uszkodzenie zauważyłem oczywiście wtedy kiedy lampa była mi potrzebna. Ot co :oops:Cytat:
Ja swoja oddalem wczoraj w przyszlym tygodniu mam sie dowiadywac, w rozmowie z gosciem wyszlo ze naprawa w ramach gwarancji wiec luz :)