No Robert ja bym się za takie nie pogniewał...
jak patrzę na moje zdjęcia weselne to tylko dziękuję że jest ich parę ujęć :D
Wersja do druku
No Robert ja bym się za takie nie pogniewał...
jak patrzę na moje zdjęcia weselne to tylko dziękuję że jest ich parę ujęć :D
willow, mam nadzieję, że jesteś rozsądnym facetem i "strzelisz focha" z powodu dyskusji pod twoimi zdjęciami :-)
ale... co was tak zachwyciło (zachwyconych pytam :-))?
Kadry są powtarzalne, takie jakich miliony powstały podczas ślubów. Nic odkrywczego, nic, co spowodowałoby, że któreś zdjęcie zostałoby w pamięci na dłużej. Są poprawnie naświetlone, poprawnie skomponowane, poprawne do bólu - i tyle.
Czy wiejscy ślubni chałturnicy, przepalający 50% zdjęć i w drugich 50% nie trafiający w ostrość mają być wyznacznikiem jakości (przy nich zdjęcia willowa są faktycznie rewelacyjne)?
mariush a jak mamy oceniać zdjęcia willow32, to jego pierwszy kontakt z fotografią ślubną...
Bardzo dobrze wykorzystał światło, ciekawie skomponował kadry... facet spróbował i wyszło duzo ponad przeciętne fotografie więc dla mnie rewelacyjnie
Ależ mariush ja bynajmniej nie jestem zachwycony, ochów i achów nie ma, ale uważam, że dobrze sobie poradził i tyle. Ostatnio coraz więcej amatorów bierze się za śluby i ich początki są o wiele gorsze...
pozdrawiam
takich lepisiejszych. Pisze poważnie, bez złośliwości.Cytat:
Zamieszczone przez mariush
Zdjęcia willowa sa OK.
tylko willowa trudno za amatora uznać... zwłaszcza, ze to plenerek, a nie ceremonia czy wesele.Cytat:
Zamieszczone przez pietro77
młodym napewno można pozazdrościć ładnych zdjęć, osobiście nie posiadam takich. No i nie było wtedy jeszcze pogorii 4 :D
ale się rozpisaliście u mnie zawsze musi być akcja :) I to lubię :)
Pokaże dziś jeszcze kilka strzałów z reportażu, będziecie mieć pełny obraz :)
Powiem tak, ja jestem w sumie zadowolony, zdjęcia nie powalają ale trzymają jakiś tam przyzwoity chyba poziom a jak sobie przypomnę jakiego stresa miałem to normalnie jestem z siebie dumny że tak wyszło jak wyszło :D
Zdjecia sa fajne,normalne i technicznie dobre, bez zadnych glupich wstawek typu trzypietrowy tort od cioci Marysi, lub wredny siostrzeniec upaprany salatka.
Czesc.ch.
Z ust mi to wyjąłeś :-)Cytat:
Zamieszczone przez grizz
To tez prawda. Stresik jest... szczególnie, że większości ujeć jest trudna do powtózenia :-)Cytat:
Zamieszczone przez willow32
Myślę, że "obroniłeś się", ale możesz więcej.
fotomic, pełno tego jest w necie.
Fotografowie, których sam brałem pod uwagę przed moim ślubem (i wybrałem Grabka):
http://grabek.pl/
http://www.zbigniewkruk.com/