Działa, i pozwala zarejestrować program na koncie Adobe. Niestety, po tym co wkleił grizz, sam mam pewne wątpliwości no ale cóż...
Wersja do druku
Działa, i pozwala zarejestrować program na koncie Adobe. Niestety, po tym co wkleił grizz, sam mam pewne wątpliwości no ale cóż...
http://forums.adobe.com/message/4972456#4972456 - wyglada, że jest ok.
"Aktualizacja 2: Adobe jest świadome udostępnienia wszystkim posiadaczom dostępu do kluczy do pakietu CS2, jak samo komentuje tą sytuację: „Prosimy też pamiętać, że pakiet ten nie będzie w pełni funkcjonalny na najnowszych systemach operacyjnych”.(dzięki @Tehnik)! Wszystko wskazuje więc na to, że każdy użytkownik z Adobe ID może korzystać z pakietu CS2."
Tak więc podsumowując, Piekny prezent dla osób które nie potrzebują "najnowszego" photoshopa. Doskonała opcja do legalnej nauki, i pracy ze zdjęciami. Bo pomijając trochę fajerwerków, CS2 jest tak samo funkcjonalna jak CS3,4,5...
Jeśli posiadasz konto Adobe, i podczas instalacji programu podasz klucz plus mail do którego jest przypięty profil Adobe, mogę Ci podać link do mirrorów.
Kiedy podasz prawidłowego maila, produkty zostaną podpięte pod Twoje konto Adobe.
Załącznik 78318
taam ma konto ale wykasowałem meile z serial number z lightroomem 3.0 a history order jest na 30 dni.... zaraz się wpienię
Ja zdążyłem pobrać sobie kody, ale nie wszystko ściągnęłem :( Ma ktoś linki może bezpośrednie do plików na serwerze?
[EDIT[ już mam, dzięki eFIX
Geo, ale przy instalacji jak rejestrujesz się, to automatycznie powinno Ci przypisać klucz do konto... (?)