Odp: Rzeki,potoki,strumienie...
Panowie no ladne, az milo popatrzec :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
lisiajamka1
Gniewna Urubamba :)
Ta rzeka faktycznie może przestraszyć.
Cytat:
Zamieszczone przez
yamada
To i ja coś odemnie dodam, Potok w Dolinie Olczyska
Ładnie nam szemrze w tych Tatrach,ciekawym tematem są też wywietrzyska zwłaszcza późną wiosną.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Gdzieś w Tatrach :-P :mrgreen:
Wychodzi na to że prawie wszystko stamtąd wypływa:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
sedge
Zapraszam:grin:-wątek otwarty,pokażcie rzeki,rzeczki,strumyki które płyną/ jeszcze/ przez wasze okolice.
zakładając wątek zasugerowałem się wątkiem "Raport o stanie Wisły"/proszę o numerowanie zdjęć.
Koniecznie przez nasze?
A jak w pobliżu nie płynie nic ciekawego, to może dać jednak to co płynie tam, gdzie się było?
Jaki zakres terytorialny ma mieć wątek?
Cytat:
Zamieszczone przez
Fatamorgana
Koniecznie przez nasze?
A jak w pobliżu nie płynie nic ciekawego, to może dać jednak to co płynie tam, gdzie się było?
Myślę że wszystko za wyjątkiem Wisły :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Fatamorgana
Koniecznie przez nasze?
Niekoniecznie,wasze oznacza te w których jesteście ,byliście lub będziecie/może z wyjątkiem Wisły/:lol:
Pozdrawiam
czemu Wisły nie? Watek "raport o stanie wisły" traktuje zdjęcia aktualne, świeże, więc myślę że stare fotki wisły można tu wrzucić
5 załącznik(ów)
no to trochę dzikiej Raduni, dzikiej bo ten odcinek to rezerwat przyrody, wrzucam boberka z nad Raduni, co by w tym wątku też się znalazł:grin:
A1Załącznik 77867 A2Załącznik 77866 A3Załącznik 77868 A4Załącznik 77869 A5Załącznik 77870
2 załącznik(ów)
Załącznik 77872
Grajcarek – rzeka u podnóża Małych Pienin, powstała z połączenia Białej i Czarnej Wody. Płynie przez Jaworki, Szlachtową, uchodzi do Dunajca.
Załącznik 77871
Swelina - rzeczka płynąca wzdłuż granicy między Gdynią a Sopotem, uchodzi do Zatoki Gdańskiej. Jej długość to około 2,5 km.
TA SWELINA TO NIE ZDĄŻY SIĘ ROZPĘDZIĆ I JUŻ PO PTAKACH:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
To w okolicach Somonina ? czy może bliżej Kartuz, czy w drugą stronę - jeziora Ostrzyckiego ?