Szóstka najlepsza, ale beż pierwszych pięciu wstępu może nie całkiem zrozumiała by była? ;) Cały reportaż obejrzenia godny, w kolejności podanej :)
Wersja do druku
Szóstka najlepsza, ale beż pierwszych pięciu wstępu może nie całkiem zrozumiała by była? ;) Cały reportaż obejrzenia godny, w kolejności podanej :)
dawaj to ostatnie z galeri , trzeba przedyskutowac pare spraw :) pzdr.
Zdjecie opublikowane w galerii, to już nie temat do dyskusji w wątku :)
[QUOTE=eFiX;901904]Zdjecie opublikowane w galerii, to już nie temat do dyskusji w wątku :)[/QUOT
Bo...?
Bo można się wypowiadać pod zdjęciem w galerii?? :D nie ma sensu chyba robic burdelu w 2 miejscach. Wątek to miejsce, przynajmniej dla mnie, do publikacji czegos co się moim zdaniem do galerii:
a) nie nadaje
b) nie mieści się w konwencji galerii, czyli np. taki reportażyk.
Co do zamieszczonych fotek do tej pory w (nareszcie) wątku :)
No ... widać radość tych ludzi... taka grupowa zabawa :))))) A ... jak w kolorkach ??
Aa rozerwałeś jakąś poduchę ?
Uwolnić gąski !!! :)
Pozdrawiam :D
Po prostu zrobiłeś inny podział - ja wrzucam wszystko i dyskutuję wątku poza nielicznymi wyjątkami, a galerię traktuję jako byt oddzielny.
Twoje wybory również są uzasadnione, choć inne. Tam w galerii z rzadka jest dziś dyskusja pod zdjęciem...
Zapytałem z czystej ciekawości.
Pozdrawiam AP.
Bardzo fajny reportaż z rewelacyjnym zakończeniem.
Fajne pomysły studenci w Krakowie mają :)
Pozdr
Szkoda, że straż miejska nie podzieliła ich entuzjazmu. Mandatyyy sie sypały jak pierze ;P.. A szkoda, bo fajne wydarzenie, i nawet sami sprzatac chcieli po całym happeningu... ale... władza jest, władza ukarać musi.
Najsmieszniejsze, ze oczywiscie policja była dużo bardziej wyrozumiała, i tylko spisywała, nie wydaje mi się zeby ktos od policji dostał mandat.