Odp: Olympus PEN E-PL3 Serwis
Dobrze tylko że wcześniej Pan Kowalski mógł wymieniać aparat i teraz ja go otrzymam. Sytuacja analogiczna do mojej...
Cytat:
Zamieszczone przez
srookers
Dobrze tylko że wcześniej Pan Kowalski mógł wymieniać aparat i teraz ja go otrzymam. Sytuacja analogiczna do mojej...
Człowieku, po co ciagniesz ten wątek? Jak chcesz się utwierdzać w teoriach spiskowych, to nie tutaj. My mamy dobre zdanie o serwisie Olympusa.
Dobrze to jeszcze pytanie czy jest jakaś możliwość sprawdzenia np. ile zdjęć migawka wykonała w aparacie. Wiem że może to być głupie ale jestem zielony w tym temacie...
Cytat:
Zamieszczone przez
srookers
Dobrze to jeszcze pytanie czy jest jakaś możliwość sprawdzenia np. ile zdjęć migawka wykonała w aparacie. Wiem że może to być głupie ale jestem zielony w tym temacie...
Tak, jest możliwość sprawdzenia przebiegu. Poszukaj na forum. Pamiętaj jednak, że każde body będzie miało jakiś przebieg.
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Człowieku, po co ciagniesz ten wątek? Jak chcesz się utwierdzać w teoriach spiskowych, to nie tutaj. My mamy dobre zdanie o serwisie Olympusa.
Wy może tak ale ja NIE! postaw się w mojej sytuacji aparatu nie mam przez blisko miesiąc i wraca dokładnie w takim samym stanie jak miesiać wcześniej, więc chyba mam prawo być NIEZADOWOLONY z jakości ich serwisu.
Cytat:
Zamieszczone przez
srookers
Wy może tak ale ja NIE! postaw się w mojej sytuacji aparatu nie mam przez blisko miesiąc i wraca dokładnie w takim samym stanie jak miesiać wcześniej, więc chyba mam prawo być NIEZADOWOLONY z jakości ich serwisu.
Napisałem Ci, że Cię rozumiem. Każdemu się może zdarzyć.
Pytałeś o naszą opinię? Odpowiedzieliśmy. Co mamy wg Ciebie jeszcze zrobić?
---------- Post dodany o 22:56 ---------- Poprzedni post był o 22:52 ----------
Daj im szansę.
Jak się zraziłeś "na dobre" to sprzedaj i kup system konkurencji. Zobaczysz, że róźowo nie będzie... "Wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma".
Cytat:
Zamieszczone przez
srookers
Raczej tak nie będzie, tu masz link do zestawu aukcji Olympusmarketu. Aparaty po wymianie idą na sprzedaż z informacją, że były naprawiane.
http://www.43rumors.com/a-little-bit-of-everything-226/
Cytat:
Zamieszczone przez
petreq
Napisałem Ci, że Cię rozumiem. Każdemu się może zdarzyć.
Pytałeś o naszą opinię? Odpowiedzieliśmy. Co mamy wg Ciebie jeszcze zrobić?
Nic, chciałem poznać tylko wasze zdanie na ten temat. Aparat odeślę mam nadzieję że będzie faktycznie nowy. Jeszcze tylko poszukam jak sprawdzić przebieg migawki by mieć 100% pewność. Dzięki i pozdrawiam :)
Cytat:
Zamieszczone przez
adambieg
Na polskiej stronie też jest outlet
http://shop.olympus.pl/e_commerce/refurbished.cfm
Cytat:
Zamieszczone przez
srookers
Oni moze tak-my nie.Postawilem sie w Twojej sytuacji.Tez jestem niezadowolony.Chyba nawet bardziej jak Ty.Jeszcze nigdy nie bylem tak niezadowolony.Ja to nawet juz dwa miesiace nie bralem aparatu do reki.Raz tylko sporadycznie trzy pstryki zrobilem.