Włosienica ok. a czaszkę Weź mi kurierem wyślij, na półkę nad kompem postawię.
Wersja do druku
DITL jest OK:grin:, jeno nie wszystkim się chce:wink:
Czemu nie tak ?
Zapomniany przez Saboora, przypomniany przez Bodzipa, zrobiony na dziko przez apz-a, przeniesiony przez hadesa.
...
Kolejny na koniec świata :mrgreen:
To jest bardzo niebezpieczne.Wiele tych urzadzen jest do pradu podlanczane.A z pradem zartow nie ma.Nawet tego nie dotykaj.Nic nie rob bo se mozesz krzywde zrobic.Ja nie ruszam tego.Mnie tam nic nie przeszkadza,ugodowym bardzo.Czasem pilota uruchomie bo na baterie jest.
No własnie. Wolą zgłebiać obsługę odkurzaczy pilotem, zmiast Olka na statywie:wink:
Saboor'owi chyba chodziło o całokształt - są edycje gdzie frekwencja jest zupełnie mizerna... trochę szkoda, bo DITL to naprawdę fajna zabawa.
A może warto by pomyśleć nad zmianą formuły - niechby to był konkurs, może by Olympus podrzucił jakieś fanty (choćby czapki albo koszulki z jakimś firmowycm nadrukiem lub inne drobiazgi). Konkurs wtedy by pewnie trzeba ograniczyć do zdjęć robionych sprzętem sponsora ale to chyba nie problem. Zwycięzce kolejnej edycji wybierałoby jury złożone z trzech zwycięzców poprzednich konkursów.
Kluczem oceny powinna być nie uroda zdjęć (choć też ważna) ale walory "reporterskie" zdjęcia.