Odp: Niczyje czyli bigos fotograficzny PaniNikt
Wybieram pierwsze jeśli wybierać mam i to w wersji cz-b. Dlaczego ? Kapitalnie podzielony kadr przekątną a przekątną to ja lubię :wink:. Dobry układ linii i zawartość obrazu. Słowem porządna fotografia. A drugie ? Klimatyczne i fajnie odbite. Zdaje się proszę Pani, że w temacie fotografii ma Pani coś do powiedzenia :grin:
Czekamy na dalsze.
[QUOTE=PaniNikt;893846@Krakman, mgiełki niet, bo pora niemgielna, ku południowi bliżej :)[/QUOTE]
Znamy języki widzę .. to tak jak i ja.....
chyba żart :wink:
Cieszę się z tego wątku, bo z tego co do tej pory w galerii widziałem to będę miał co oglądać :)
Co do fotografii, to cz-b dla mnie mają tutaj zdecydowanie większą rację bytu, tak jak kilka osób wcześniej w pierwszym zwiększyłbym kontrast, ale tak naprawdę drugie bardziej mi się podoba.
Pozdr
Zdjęcia dobre, z tego co widzę (widziałem dotychczas) B&W będxie tu królować i dobrze. Lubię, czasem nawet coś też tak pokazuję. No to czekamy na kolejne.
Wersje BW zdecydowanie lepsze.
Bogaty wątek o kolorach i szarościach wydzielony do osobnej dyskusji: https://forum.olympusclub.pl/threads...Bci-I-dlaczego
No to się nie przejmuj Pani Nemo i dawaj następne...
cholera wycieli mnie.
Powtarzam
podoba mi się zdjęcie nr 2.
uważam, że jeśli autor chce by fotka była cz-b lub kolorowa to niech tak będzie. pozdrawiam PaniNobody. też znam trochę języka:mrgreen:
1 załącznik(ów)
Nawet nie sądziłam, że taka dyskusja się rozpęta:).
Na dziś coś w kolorze. Wersja bw do porównania w mojej galerii.
5.Załącznik 76436