Odp: GoPro Hero 3 - wideo nawet 4K!
Cytat:
Zamieszczone przez
grzeSiuu
@Apz
nie bardzo rozumiem? co chciałeś mi przekazać?
ja tę informację przeczytałem i nie doczytałem się, że urządzenie bez opakowania dodatkowego jest np bryzgoszczelne.
czy jest inaczej?
Skoro w komplecie jest wodoszczelna obudowa, nie liczyłbym na wodoszczelność samej kamerki - popatrz na filmie - filmujący mają takie pudelka z rączką nawet przy surferach. Sadzę, że jest to kompletna odpowiedź.
i ja tą drogą podążam ...
ale chciałem uzyskać potwierdzenie od źródła, nie gniewaj się ;)
Mi najbardziej podoba się możliwość podglądu i sterowania nawet kilkoma kamerami z poziomu telefonu/tabletu:
http://youtu.be/RTYouZhepSU
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Wiedziałem, że coś wymyślisz zamiast EM-5, tylko skąd ja to wiedziałem ? Pozdrawiam AP.
Przykro mi ale Jesteś w błędzie. W tej chwili czekam na Pena 5 a kamerka będzie jako uzupełnienie Pena do balonu lub latawca.
Z EM-5 chcę poczekać do czasu wyjaśnienia się sprawy z zapowiadaną wersją PRO ale nie dłużej jak do połowu 2013.
Pozdrawiam
Cytat:
Zamieszczone przez
hadan
a kamerka będzie jako uzupełnienie Pena do balonu lub latawca
Oj tak, diwajs jest stworzony do takich zastosowań:cool:
Cytat:
Zamieszczone przez
hadan
Przykro mi ale Jesteś w błędzie. W tej chwili czekam na Pena 5 a kamerka będzie jako uzupełnienie Pena do balonu lub latawca.
Z EM-5 chcę poczekać do czasu wyjaśnienia się sprawy z zapowiadaną wersją PRO ale nie dłużej jak do połowu 2013.
Pozdrawiam
Ta kamerka wygląda sensowniej od jej poprzedniej wersji, u mnie zastąpi pewnie XZ-1, a na piąte peny poczekam z rok , półtora, aż zostaną przecenione przez kolejną generację. Wracając do OM-D boję się, że poczekamy jakieś pół roku dłużej na te obiecane PRO. Ale, obym się kolejny raz pomylił.
No i są już polskie ceny. Kamerka występuje w trzech wariantach różniących się między jakością zdjęć i filmów oraz standardowym wyposażeniem. Najtańsza opcja kosztuje w Vobisie 999 zł:
http://www.vobis.pl/kamera-do-sporto...-2-118182.html
Warto zjechać na stronie niżej by zobaczyć zestawienie różnic między kamerami.
Cytat:
Zamieszczone przez
LuiN
No i są już polskie ceny. ..Warto zjechać na stronie niżej by zobaczyć zestawienie różnic między kamerami.
Zestawienie bardzo dobre. Szkoda tylko, że nie podali ceny wersji BLACK.
W USA jest cena 299 $ tylko nie wiem za jaką wersję.
Pozdrawiam
Wersja Black kosztuje 1899zł.
W sumie gdybym miał kupować to raczej wersję black...
W USA jest cena 299 $ tylko nie wiem za jaką wersję.
299 $ -White
400 $ - Silver
530 $ - Black
pozdr