Odp: Pełnoklatkowy Sony Alpha SLT-A99
Ciekawe czy to ta sama matryca, ktora ewentualnie ma niby byc w Nikonie D600? :P
T.
mamy pierwsze zdjęcia, mam takie wrażenie, że kiepskie wrażenie jakie wywierają nie jest tylko zasługą Optycznych
http://www.optyczne.pl/5170-nowo%C5%...%C4%99cia.html
Gdyby "mój" OLY tak miał ... byłbym mocno zadowolony.
Pozdrawiam.
Kurde blade (nie obrażając Kurdów) - czy "wszędzie" muszą być jakiś filmowanki ?!
Mbsz - powinyy być "opcje" do wyboru.
Chcesz być "Wajdą" - wybierasz z video, a jak talentów i chęci nie ma - wybierasz bez video.
To takie trudne ?!
Przpraszm, żem się uniósł, ale powolutku przestaję rozumieć.
Pozdrawiam - miłośników filmowania też oczywizna.
nawiazując do postu zamieszczonego przez witia: Ciekawe - "ile kosztuje" opcja filmowania w lustrzance tzn. o ile mogłaby być tańsza gdyby nie miała opcji kręcenia filmów (filmików)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jan_S
nawiazując do postu zamieszczonego przez
witia: Ciekawe - "ile kosztuje" opcja filmowania w lustrzance tzn. o ile mogłaby być tańsza gdyby nie miała opcji kręcenia filmów (filmików)
Oooooooooooo - nie chodzi tylko o lustrzanki przecie.
Pozdrawiam.
Właściwie to Fuji robi aparaty bez opcji filmowania. Niby coś tam kręcą, ale tak marnie, że nawet nie ma czerwonego guzika na obudowie. Żeby włączyć nagrywanie trzeba pogrzebać w menu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Karampuk
W Nikonach tych z górnej półki też...
Nie wiem jak w D4, ale w D800 na pewno...
Miałem na myśli podgląd w wizjerze.
---------- Post dodany o 23:12 ---------- Poprzedni post był o 23:11 ----------
Nie wiem, jaki był soft, bo to było z 6 miesięcy temu w FJ, ale pewnie jak piszesz stara wersja.
Cytat:
Zamieszczone przez
Reedmooley
Gibberpl, a miałeś w A77 zaktualizowany firmware? Miałem okazje pobawić się chwilę A77 na najnowszym sofcie(1.5), i różnica była nieziemska w porównaniu do tego co było fabrycznie(bodajże 1.2), w ciemnych pomieszczeniach jest opcja przełączenia aparatu na tryb pracy w studio Live View Display - "Setting Effect Off" -i działa cacy, prawie tak jak normalny wizjer:)
Cytat:
Zamieszczone przez
witia
Kurde blade (nie obrażając Kurdów) - czy "wszędzie" muszą być jakiś filmowanki ?!
Mbsz - powinyy być "opcje" do wyboru.
Chcesz być "Wajdą" - wybierasz z video, a jak talentów i chęci nie ma - wybierasz bez video.
To takie trudne ?!
Przpraszm, żem się uniósł, ale powolutku przestaję rozumieć.
Pozdrawiam - miłośników filmowania też oczywizna.
nie chcesz , nie uzywasz
inni chcą to używają
mnie osobiście jedyne czego brak w 620 to właśnie kręcenia filmów
pozdrawiam