Odp: Olympus E-5 - opinia ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
borowik23
No nie znalazł sie - a przynajmniej nie jako pierwszy :) jednak Olympusclub to Olympusclub :) a sprzęt - zobaczymy ile uda sie odłożyć - e-5 tak czy tak, kocham :)
nie spiesz się z tym odkładaniem, dłużej poczekasz... taniej kupisz, używkę oczywiście
Jak coś, prawdopodobnie i tak z OlyJedi bym korzystał - jednak co 2 lata gwarancji na sprzęt, to dwa lata gwarancji ;)
A odkładanie, i tak zbyt szybkie nie będzie - myśle że bite 3-4 miesiące, na cały zestaw ;0
a u mnie widzialem takiego za 995:)
sprzedam rower i se kupie:)
Cytat:
Zamieszczone przez
borowik23
Jak coś, prawdopodobnie i tak z OlyJedi bym korzystał - jednak co 2 lata gwarancji na sprzęt, to dwa lata gwarancji ;)
A odkładanie, i tak zbyt szybkie nie będzie - myśle że bite 3-4 miesiące, na cały zestaw ;0
hmmm...
można i nowy, tylko że wtedy stosunek: możliwości - cena, troszke inny jest...
PS.
Olki się nie psują ;-)
hehe, zobaczymy jak to wyjdzie finalnie ;) a akurat możliwości e-5 mi się baaardzo podobają ;) jeszcze aby do tego stesować 14-35 będe musiał kiedyś jakos - oraz 35-100 ;) za dużo pochlebnych opinii się naczytałem, od dawien dawna chorowałem na pofocenie takim sprzętem czysto for fun w ramach testu ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
borowik23
w sobotę miałem okazję, za sprawą pomocy m.in. Hadesa - używania E-5 + 12-60 + FL-50R na ślubie.
Tak po prawdzie to podziękowania należą się Jackowi za to, że znalazł czas na wypożyczenie w iście ekspresowym tempie, choć wypożyczalnia OlympusClub nie została jeszcze oficjalnie uruchomiona. Poza tym podziękowania należą się Saboorowi, który też miał tu swój udział.
Uprzedzając temat wypożyczalni... jeszcze tydzień, dwa poczekamy.
To naprawdę kapitalny pomysł, szacun i brawa dla pomysłodawców i realizatorów.
Cytat:
Zamieszczone przez
borowik23
P.S. Oby była kiedyś okazja przetestowania 14-35 i 35-100 :)
Przyjedź na zlot do Nowicy - pomacasz 14-35.
Kiedy ten zlot? Daleko odrobinę, ale będzie trzeba chyba ruszyć w takim wypadku ;0
Cytat:
Zamieszczone przez
borowik23
Kiedy ten zlot? Daleko odrobinę, ale będzie trzeba chyba ruszyć w takim wypadku ;0
tu masz duuużo czytania :mrgreen: