Ok. Jeszcze coś i na dziś koniec ;) Tym razem panoramicznie.
5. zrobione z starym analogowym Porst-em 135 f2.8 przymkniętym do f8, ISO 320, z ręki
5.Załącznik 69226 6.Załącznik 69227 7.Załącznik 69228
Wersja do druku
Ok. Jeszcze coś i na dziś koniec ;) Tym razem panoramicznie.
5. zrobione z starym analogowym Porst-em 135 f2.8 przymkniętym do f8, ISO 320, z ręki
5.Załącznik 69226 6.Załącznik 69227 7.Załącznik 69228
Ładnie
5 i 7 mi podeszło. Piękne światło na 5
Faktycznie 5 jest bajka, niesamowicie pomalowane, 7 bardzo mi bliskie ze względu na pogodę jaką miałem niedawno w górach ;)
A mnie dla odróżnienia od kolegów 5 i 7 podeszło :)
Zdjęcie numer 5 jest swietne, do galerii z nim. Z jakiego miejsca zostało zrobione?
Faktycznie, 5 bardzo fajne jest, takie trochę Mordor-like. Mi rzuciły się w oczy tylko te rzeczy w prawym dolnym rogu, kawałek lasu i jakiś drut, ale chyba tylko mi jak widzę ;) Gdyby jeszcze było trochę wyżej (chociaż nie wiadomo, jakie tam chmurki były, czy też takie malownicze) to by się schowała ciemniejsza centralna część bliższych gór, wtedy już pełny Mordor ;) Tylko nie bierz tego do siebie, ja się nie znam, ot, po prostu pierwsze, co mi się rzuciło w oczy.
Piatka i siodemka jak dla mnie :-)
Ciekawie się zapowiada, na 2. i 7. bardzo ładne światło, takie lubię najbardziej, 5. też bardzo klimatyczna, zobaczymy co nam jeszcze pokażesz, czekam na kolejne.
Dla mnie 2 i 5 godne uwagi, inne niż typowe górskie landszafciki.
Czekam na więcej :)