Odp: m4/3 czery lata- ankieta
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Tu się nie zgodzę.
Podobają mi się te srebrne akcenty. Przynajmniej czymś się sprzęt odróżnia od konkurencji.
Osobiście mi to nie przeszkadza, ale ww zmiana przyciągnęłaby $$$zacowne grono, którym nie straszne ceny srebrnej optyki a to by tylko wzmocniło system.
Brak opcji - nie posiadam ale planuje :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
Osobiście mi to nie przeszkadza, ale ww zmiana przyciągnęłaby $$$zacowne grono, którym nie straszne ceny srebrnej optyki a to by tylko wzmocniło system.
Napisz w tej sprawie do Olka, przecież oni chyba też chcą przyciągnąć $$$ :D. Ty chyba naprawdę uważasz, że duże i małe 4/3 powstało dla idei, a nie dla pieniędzy :D
ja nie tylko mam wyłącznie duże 4/3 ale nawet (nieudolnie) chciałem je rozbudować
Robię zbyt badziewne zdjęcia żebym mógł cokolwiek zyskać kupując jakieś nowoczesne aparaty.
4x4:
4 lata olewania 4/3
4 lata braku kompatybilności szkieł z m4/3
4 lata drożyzny i kitowania marketingowych głupot
4 lata szklanej ciemności (gdzie jest odpowiednik 14-54 2.8/3,5 - ooooo kolejne 4-ki)
Poważnie rozważam rozwód z 4/3 (mam 4 szkła)
Cytat:
Zamieszczone przez
pers
Brak opcji - nie posiadam ale planuje :-)
Dokladnie, tez mi brakuje opcji "zastanawiam sie nad przesiadka" w ankiecie ;-)
---------- Post dodany o 16:31 ---------- Poprzedni post był o 16:25 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
nightelf
Tu się nie zgodzę.
Podobają mi się te srebrne akcenty. Przynajmniej czymś się sprzęt odróżnia od konkurencji.
Hehe, daje rade, choc Pentax sie ugial ze swoimi Ltd na FF, ktore w wersji czarnej byly do kupienia tylko w Japonii, dopiero po ladnych kilku latach zawitaly do reszty swiata.
Ale poza tym - bez przesady, tj. jakos sa systemy, gdzie ludzie zapinaja BIALE szkla i chyba im to nie przeszkadza :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
sylwiusz
Ale poza tym - bez przesady, tj. jakos sa systemy, gdzie ludzie zapinaja BIALE szkla i chyba im to nie przeszkadza :-P
Tak na marginesie - białe obiektywy wyglądają wyjątkowo paskudnie.
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Brakuje opcji "miałem, ale się pozbyłem" :)
+1 :-)
Do ankiety proponuję dodać bardzo powszechną opcje "nie wiem"
Cytat:
Zamieszczone przez
voovoo2
Do ankiety proponuję dodać bardzo powszechną opcje "nie wiem"
W sensie, coś tam posiadam do robienia zdjęć, ale co to za zwierz, to pojęcia nie mam?