Odp: Konkurs na zdjęcie miesiąca
To raczej widac po zdjęciach:). Decydować mogłoby jury lub też sami zainteresowani mogliby ubiegać się w konkretnych kategoriach przy założeniu, że konkurs dla zaawansowanych ma wielokrotnie wiekszą range niz ten dla początkujących. Ale faktycznie jest to jakiś problem ale z drugiej strony Forum powinno również zachecać nowych amatorów fotografii do aktywnego działania i udzielania się na nim. Konkurs byłby dla takich osób fajna zabawą.
Konkursy Oly Rulez nie miały podziału na zaawansowanych i początkujących. Dla początkujących udział jest motywujący - stopniowe zbieranie coraz większej liczby głosów. Zawsze będą kontrowersje na granicy początkujących z zaawansowanymi - kto decyduje, że dana osoba przechodzi do wyżej ligi? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
kto decyduje, że dana osoba przechodzi do wyżej ligi? ;)
Reputacja :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Roba66
To proste - początkujący wstawiają daty na zdjęciach :)
A zaawansowani dodaja do daty Marry Pfchotograpchy@ com pl.onz.usa
Podzial na pro i nie pro - bez sensu. Motywacja dla nie pro niech bedzie jakas dzieki temu do podnoszenia swoich umiejetnosci :)
A sam pomysl na zdjecie miesiaca fajny.
T.
Z mojej stopki z tego linka na tamtej stronce wlasnie takie zabawy organizuja.Nieraz sie zalapie do galerii tygodniowej jak wstawie tam fotecke.
Milo sie czyta jak mailem powiadamiaja ,ze sie zalapalem.Kurde,zadnego posta tam nie napisalem,moze dlatego sie zalapuje:mrgreen:Załącznik 67424 Kolaza robia z wybranych i w galerie wciepuja.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Podzial na pro i nie pro - bez sensu. Motywacja dla nie pro niech bedzie jakas dzieki temu do podnoszenia swoich umiejetnosci :)
Fakt, jakikolwiek podział to bezsens.(widzisz jaki jestem zgodny?:-P)
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
A sam pomysl na zdjecie miesiaca fajny.T.
Jest kapitalny.
Mi się podoba, ale brałabym tylko zdjęcia z galerii publicznej. Jeśli ktoś się nie czuje na siłach, bo też próg jest bardziej wyśrubowany niż kiedyś, to może możnaby wstawiać np 30tego każdego miesiąca "moje najlepsze zdjęcie" i do 29ego głosować wśród tych wszystkich dodanych zdjęć.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mysikrolik
Mi się podoba, ale brałabym tylko zdjęcia z galerii publicznej. Jeśli ktoś się nie czuje na siłach, bo też próg jest bardziej wyśrubowany niż kiedyś, to może możnaby wstawiać np 30tego każdego miesiąca "moje najlepsze zdjęcie" i do 29ego głosować wśród tych wszystkich dodanych zdjęć.
Tyle ze do Galerii Publicznej to trafia malo zdjec ostatnimi czasy :)
Trafienie go GP to juz jest nobilitacja swego rodzaju.
T.
Właśnie stąd jest pytanie, czy sama GP starczy?