Odp: EURO2012 - wątek zbiorowy : )
Wesoły Miś - w tytule tego wątku nie ma nic o patriotyźmie, więc skupmy się na kibicowaniu i wrzucaniu fotek związanych z Euro.
Nie wiem jak oflagowane samochody, domy i.t.p. odbierają inni, ale mi się to podoba i jestem zaaaaaa!!!!!
Mirek54 - czy zauważyłeś w niemczech jakeś oflagowania ? ( pytam z ciekawości)
POLSKA BIAŁO CZERWONI !!!!!
ajt- świetnie znalezione i wypatrzone.
Cytat:
Zamieszczone przez
Skora
Wesoły Miś - w tytule tego wątku nie ma nic o patriotyźmie, więc skupmy się na kibicowaniu i wrzucaniu fotek związanych z Euro.
Nie wiem jak oflagowane samochody, domy i.t.p. odbierają inni, ale mi się to podoba i jestem zaaaaaa!!!!!
Tak, mi się też podoba, jak już pisałem samochody wyglądają jak husaria, z patriotyzmem taka dygresja była, ale co niektórzy jak chcą się uczepić i nie zrozumieć, to nic ich nie powstrzyma;-) Koniec tematu, ok? I nie mówiłem nic o polityce, żeby jasność była:-)
U mnie w mieście montują strefy kibica (to chyba tak się nazywa) - zadaszają place i stawiają telebimy. Bez wielkiej pompy, ale mogą być stamtąd fajne fotografie kibiców podczas transmisji. Bo jak do tej pory tylko te samochody mi się rzuciły jako godne uwagi :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Wesoły Miś
U mnie w mieście montują strefy kibica (to chyba tak się nazywa) - zadaszają place i stawiają telebimy. Bez wielkiej pompy, ale mogą być stamtąd fajne fotografie kibiców podczas transmisji. Bo jak do tej pory tylko te samochody mi się rzuciły jako godne uwagi :-)
No to jesteś szczęśliwcem bo w Świnoujściu nic się nie dzieje :-( mogę tylko liczyć na reację syna, prosto z Gdańska. :-)
W Holandii już zaczynają domy stroić na pomarańczowo a jak Holendrzy wyjdą z grupy (a mają nie łatwą) to dopiero będzie się działo :shock:
skubańcy umieją się cieszyć ze wszystkiego, jak bede miał jakieś foty to nie omieszkam dołączyć :wink:
HUP Holland HUP!!! :wink:
GrzegorzSz - dzięki za info, wygląda na to że nie tylko my szalejemy :-)
POLSKA BIAŁO- CZERWONI !!!
no to lecimy ze świeżymi bułeczkami : D
kibice już są we wrocławiu przeważają rosjanie - jest przyjaźnie wręcz serdecznie : )
będę wrzucał aż mi dziś sił starczy bo mam kawał materiału : D
Czyżby Rusky miał nikona d700 :nikonbe:
PROPONUJE TYPY POLSKA 2-0 GRECJA, CZECHY 1-1 ROSJA - może walka o punkt reputacji ? : D
Pozdrawiam i dziękuje za pchanie wątku naprzód : )
wrzucaj śmiało chętnie popatrzymy bynajmniej ja Pozdrawiam ;)
strasznie żałuje że nie trafiłem pierwszego zdjęcia - zd50 zawiodło a może bardziej mój palec : / tym niemniej godne to pokazania : )
NAJDROŻSZA KROPLA BESKIDU W HISTORII : D
cdn.