truskawkiwkoglumoglu Poczytałem sobie - może się czegoś nauczyłem. Powodzenia.
Wersja do druku
truskawkiwkoglumoglu Poczytałem sobie - może się czegoś nauczyłem. Powodzenia.
Dziwne ... ktoś napisał posta, który nie mieści się na ekranie i to nie jest bezsensowny bełkot?!
W dodatku pierwszy post, nowy user ... .
No no, zaczyna się nowa era?
mała_mi bardzo podoba mi się 7, jest trochę tajemnicza ..........
truskawkiwkoglumoglu, cenie Twoje podejście do omawiania fotografii. Jednak wydaje mi się, że zbyt matematyczne do tego podchodzisz. Chętnie widziałbym Twoje komentarze w innych wątkach. Zapraszam także do publikacji własnych prac.
Flame raczej ci nie grozi, ale dyskusja może być ostra.
Truskawkiwkoglumoglu..............wielce oryginalny nick.......chciałby zobaczyc Twoje fotki.Po przeczytaniu Twoich uwag do zdjęc forumowej kolezanki chcę jeszcze bardziej :-)Pzdr
Ja natomiast mysle,ze wlasnie na poczatku powinno sie opierac na matematyce,chociaz nie uwazam zeby jej tu bylo za duzo.Gdyby bylo wiecej matematyki to jedyny pochwalony zestaw pomarancza z dopelnieniem jego(motyl)po dokladnej analizie matematycznej okaze sie fotka z zaklamana temp.i rozjechanym balansem.
Artyzmem mozna sie opierac jak mamy zaliczone podstawy.Wiemy,umiemy tyle,ze potrafimy zrobic wg (obowiazujacych)zalecanych regul.Artyzm potrafi jednym zdaniem zabic dyskusje.Np.A ja tak chcialam,to wlasnie tak mialo byc,zakochalam sie w skorce pomaranczowej i wszystkie moje prace teraz robie w tej tonacji i zafarbie.Albo ten tygrys bengalski to na wolnosci w Afryce uwieczniony podczas mojego kolejnego safari a ta siatka rozmazana to nie siatka z Zoo tylko moje gacie,ostatnio pasjonuje mnie fotografia przez cos,zwsze cos znajde co zakladam na obiektyw.Piekne takie tajemnicze prace pozniej moge Wam pokazac.
Nie trzeba umiec gotowac by ocenic smak potrawy.
Dzieki za info.Obejrzałem,trudno cos powiedzieć.
Dziekuje za poswiecony czas ktory wlozyles w napisanie posta i za celne uwagi , nie jestem osoba ktora nie umie przyjac krytyki i ktorej wydje sie ze robi dobre zdjecia , mam nadzieje ze zapamietam to wszystko ho ho co napisales ww obszernym poscie :D mam nadzieje ze jeszcze odwiedzisz moj watek i rownie wnikliwie przeanalizujesz nastepne zdjecia ,ktore oby byly lepsze od tych gorszych :D pozdrawiam
Wow, kompendium wiedzy, takie komentarze chcialbym rowniez w moim watku
pozdrawiam