Odp: Nowa popRAWka 5/2012
Cytat:
Zamieszczone przez
judasz
mirek daj spokoj , chyba nie zaglosujesz na mnie :)
Aj nie.Ja nie glosuje na kogos tylko na cos.Nazwisko ani nik nie gra roli.Z reszta to nawet nie widac czyje jest co,chyba,ze na pw abo gg abo skype powysylasz kopie lub opiszesz dokladnie to wtedy tak moze nawet gdyby:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Fajnie się rozwija! Ale, w kilku pracach zmieniono kadrowanie, przez co zniknął słupek milowy(lewa strona). Pamiętacie że nie wolno, niczego zmieniać, w samym kadrze.
Proszę o poprawę tych prac.
Pozdrawiam
Saboor
Slupka milowego uznano jako plame w kadrze i wyplamkowano.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:: mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Może prościej będzie jak Sędzia Najwyższy zezwoli w ramach wyjątku na skadrowanie.
W przeciwnym wypadku, trzeba by rozpocząć zabawę od początku :)
sabor, to nie slupek , to plama byla do usuniecia :) :) :) pzdr.
Niestety słupek na pierwszy rzut oka wygląda jak plama :wink: Proszę o wykasowanie jednego mojego o tytule ,,poprawione'', nie wiem jak to zrobić?
Cytat:
Zamieszczone przez
leszekkl
Niestety słupek na pierwszy rzut oka wygląda jak plama wygląd :wink: Proszę o wykasowanie jednego mojego o tytule ,,poprawione'', nie wiem jak to zrobić?
Zrobione.
Dziękuje - i szczęść Ci Boże Saboorze.:wink:
To i moje chyba musi polecieć. Faktycznie uznałem to za plamę niewiadomego pochodzenia i ja .....ciach ciach ciach