Nie zapominajmy, że to typowy kompakt. Na długim końcu i tak by się nie zbliżył do porządnej portretówki, za to na szerokim jest dość jasno, w pomieszczeniach z pewnością się ta jasność przyda.
Wersja do druku
Nie zapominajmy, że to typowy kompakt. Na długim końcu i tak by się nie zbliżył do porządnej portretówki, za to na szerokim jest dość jasno, w pomieszczeniach z pewnością się ta jasność przyda.
Zrobi Oly porządne body m4/3 z wizjerem i będzie to samo. Już po porównaniu z Panasem widać, że małe to to nie jest a możliwości zmiany szkieł nie ma. IMHO ta premiera wpłynie bardzo mobilizująco na konkurencje czyli dobrze dla nas.
pozdrawiam
Jak nie jestem miłośnikiem Canona to ten aparacik mi się podoba, szkoda tylko że nie ma ekw. 24 na krótkim końcu. Słabe światło - to cóż, ostatnio to standard. I tak jest lepiej bo zaczyna się od 2,8 a w m4/3 wszystkie jak na razie zoomy są od 3,5.
Brak wymiennych obiektywów - w pewnych zastosowaniach nie jest wadą.
Reklama z yt:
http://www.youtube.com/watch?v=aq-pt...layer_embedded
Po 1. Nie podoba mi się wizualnie
Po 2. Przy tej cenie jestem wstanie złożyć całkiem fajny Nex/m4/3/NX Kit
Po 3. Matryca pewnie będzie lepsza on aktualnych m4/3 ale na 100% będzie gorsza od nexa 5n
Po 4. KOCHAM FUJI X PRO 1 :P
Witam !
Fajnie ze Canon wprowadza do swoich kompaktow sensory 4/3.
Czytalem specyfikacje ale nie zauwazylem aby ten aparat filmowal w trybie 50i ?
Pozdrawiam
to dopiero początek, jeszcze canon namiesza ze swoją większa matryca od v1 nikona, mogą zrezygnować z wymiennych obiektywów ,które nadal są drogie, za to wypuszcza serje power shotów z rożnymi obiektywami