Znaczki pocztowe kopiowane...:-)
Wersja do druku
Znaczki pocztowe kopiowane...:-)
oj panowie bo się Lasia speszy:)
I zalecam wklejać zdjęcia jako załącznik do postu:
Załącznik 58104
Otworzy się okno
Załącznik 58106
otworzy się następne,
Załącznik 58105
w ktorym możesz wybrać zdjęcia ze swojego komputera
Ludzie tu gadu gadu a ja powiem tak..
Z Twojej stronki bardzo mi przypadly zdjecia z Bieszczad. Nie wszystkie, ale jest tam zdecydowanie sporo bardzo, ale ta bardzo milych kadrow.
Podoba mi sie tez mini galeria "z zakatkow domu" :)
T.
można też pisać:Krakau*
*Oficjalna nazwa Generalgouvernement für die besetzten polnischen Gebiete w skrócie GG w latach 1939-1945, wcześniej używana przez niemieckojęzycznych osadników miejskich i w czasie gdy miasto było częścią Königreich Galizien und Lodomerien mit dem Großherzogtum Krakau und den Herzogtümern Auschwitz und Zator; ( Królestwa Galicji i Lodomerii wraz z Wielkim Księstwem Krakowskim i Księstwem Oświęcimia i Zatoru)
---------- Post dodany o 00:05 ---------- Poprzedni post był o 00:02 ----------
Obejrzałem te zdjęcia także , ale wolałbym rozmowę o umieszczonych tutaj, ponumerowanych i pokazywanych po kilka. I w jakimś rozsądnym formacie - 800x600 do 1200x800 Czy to tak wiele, że aż za dużo?
Pozdrawiam AP.
a czy szanowny ktoś o loginie apz od samego początku bytności na tym forum był alfą i omegą? cięte komentarze nie robią na mnie wrażenia, żaden sarkazm i ironia także nie. Na początku napisałam, że jestem NOWA, więc nie wiem czemu służyły wszelkie docinki, ale cóż widocznie nie każdy potrafi normalnie odpowiedzieć i poradzić tak, jak helmuth - za co dziękuję.
Co do pisowni Wisła i Kraków - chylę kapelusza przed Wami, że zwracacie uwagę na dbałość o język polski, doceniam i obiecuję poprawę :)
dziękuję za uznanie i pofatygowanie się na stronę ;)Cytat:
Z Twojej stronki bardzo mi przypadly zdjecia z Bieszczad. Nie wszystkie, ale jest tam zdecydowanie sporo bardzo, ale ta bardzo milych kadrow.
Podoba mi sie tez mini galeria "z zakatkow domu"
hehe nie posiadam ;) zapytała o to przedstawicielka płci żeńskiej, chcąca wyprzedzić "forumowego podrywacza" no, no... ;)Cytat:
wyprzedzę forumowego podrywacza i zapytam:
Masz chłopaka ;)
,,lasia'' jak na początek nie jest żle - masz ciekawe zdjęcia , powodzenia