Zamieszczone przez
jarmana
Absolutnie nie zgadzam się z APZ. Zalogowałam się specjalnie żeby cios powiedzieć o tych fotkach a potem przeczytałam komentarz APZ-a i cóż mogę powiedzieć? Ano to, ze mam odmienne zdanie i moje zdanie pokrywa się bardziej ze zdaniem "myname...."
Każdy lubi co innego, jeden pływać a niejeden pływać nie umie za to świetnie skacze ze spadochronem i tak samo jest ze zdjęciami. Jeden szuka dziury w całym i "specjalizuje" się w jednym temacie i zostaje jurorem a inny zwyczajnie ogląda i szuka tego co do niego gada. Jednemu podoba się pejzazyk bez szumu i wysycony kolorami na maksa a inny od zdjęcia oczekuje, ze się czegoś dowie, nauczy, coś go zainspiruje albo mnóstwo innych rzeczy....
Te zdjęcie leża w sumie technicznie, ale za to mają mnóstwo treści, każde z osobna i wszystkie razem. Opis byłby niegłupi, chociaż i bez opicu można wiele wniosków wyciągnąć patrząc na te fotki, obojętnie czy na zaniedbanego wychodzonego konia, czy na rolę mężczyzny i kobiety w codziennym życiu w tym mieście....
Nie żałuje ani chwili poświęconej na oglądanie tych zdjęć i niektóre zostaną w mojej pamięci na dłużej.
Migawki nie było szkoda!!!!!