Odp: [TutkiSaboora] Kanapka Ortona
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzuiko
Saboorze ! I co z tymi prostymi tutkami ? już się nie dało ?
Nie zmienić nie da rady, bo się linki/sznurki/cięgła:grin: pochrzanią, a repem jak mi się odblokuje to Ci
dowalę.:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Nie zmienić nie da rady, bo się linki/sznurki/cięgła:grin: pochrzanią, a repem jak mi się odblokuje to Ci
dowalę.:mrgreen:
No trudno, w takim razie pozostanie to nazwą nieoficjalną. A na przyszłość proszę wcześniej konsultować ze mną takie rzeczy, jasssne ? ;-)
Dzięki za minusa dla anonimowego darczyńcy. Wypadałoby jednak przeczytaj parę linijek wyżej, by wiedzieć o co chodzi w mojej wymianie zdań z Saboorem.
Tutorial fajny, teraz trzeba to sobie jeszcze na Gimp-a przetłumaczyć :)
Ale spoko :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzuiko
No trudno, w takim razie pozostanie to nazwą nieoficjalną. A na przyszłość proszę wcześniej konsultować ze mną takie rzeczy, jasssne ? ;-)
Sir yes Sir!!
Saboorze -ja mam techniczne spostrzeżenie - przy takim jak Twoje wklejeniu zdjęcia dolnego poniżej okienka filmu dolne zdjęcie otwiera się pod spodem okienka filmu, nowy silniczek zachowuje się zadziwiająco niewygodnie dla oglądającego.
I może któryś z panów "mechaników forumowych" da nam wklejać załączniki w wersji 1:1, a nie jakieś miniatury z miniatur.
Pozdrawiam AP.
Saboor rewelwcyjna zabawa to zdzierstwo :cool: Zeby nie bylo iz namawiam kogos do grzechu...chodzi tylko o te slynna kanapke Ortona w PS-e.
Cytat:
Zamieszczone przez
Dzuiko
Dzięki za minusa dla anonimowego darczyńcy. Wypadałoby jednak przeczytaj parę linijek wyżej, by wiedzieć o co chodzi w mojej wymianie zdań z Saboorem.
Moze sie komus kliknelo nie tak jak trzeba? Wiesz.. nowe forum... Sam szukalem dlugo gdzie musze klikac, zeby komus do repa dodac.
T.