1999 to sporawo, można wziąć za ok. 1700, polecam poszukać na skapiec.pl albo ceneo.plCytat:
Zamieszczone przez gofer111
Wersja do druku
1999 to sporawo, można wziąć za ok. 1700, polecam poszukać na skapiec.pl albo ceneo.plCytat:
14-45 czy 40-150 makra nie zrobisz... Dodaj do wydatkow najlepiej Raynoxa DRC 250 za ok 150zl. Najlepsze makrorozwiazanie to E330/35mm/50mm, ale to juz troszke wiekszy wydatek.Cytat:
Zamieszczone przez rafał73
A nie lepiej skompletowac taki zestaw: e330 + 14-45 + 40-150 + 35 Macro? E330 do makro jest chyba wymarzonym aparatem ze wzgledu na LV i tryb B. E330 z 14-45 mozna teraz wyrwac za 2100zl-2200zl. Przynajmniej jeszcze niedawno mozna bylo, nie wiem, czy jeszcze sa.
Tak sporawo, ale są to ceny w sklepach stacjonarnych nie internetowych, może i drożej, ale jesteś pewny co kupujesz możesz pomacać i wogóle, a tak w internetowym np. za 1719zł w sklepie trzecim od góry http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/69240 nie wiadomo czy ci przyślą to co trzeba, a jeśli nawet to może być uszkodzony i same kłopoty.Cytat:
Zamieszczone przez raven66
Najtańszy E-330+kit za 2599zł na http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/78705
Pozdrawiam
Nie ma co panikowac niepotrzebnie. Jak beda chcieli zarobic te 1,7k zl to wysla to co potrzeba - istnieje przeciez mozliwosc sprawdzenia zgodnosci towaru przy kurierze. A jaka masz gwarancje, ze w sklepie nie kupisz egzemplarza uszkodzonego? Zazwyczaj macasz model, ktory sie znajduje na wystawce - a daja Ci zapakowany. Radze podchodzic do tego spokojnie a nie z dekadenckim przeswiadczeniem tyczacym sie naszego nowo zakupionego sprzetu.Cytat:
Akurat RAM.net i Cyfrowe.pl to bardzo dobre sklepy i istnieją również jak sklepy stacjonarne, w obydwu miałem przyjemność robić zakupy osobiście, polecałem swoim znajomym i zawsze można liczyć na miłą i profesjonalną obsługę oraz niskie ceny. :DCytat:
W sumie masz rację rap1d za taka kaskę powinni wysłać to, co trzeba, sam chcem kupić sobie e-500+kit w Ram.net.pl za 1719zł, ale jakoś się boję, że mnie puszczą w kant. Mimo to, że istnieje te sprawdzanie paczki przy kurierze.Cytat:
Zamieszczone przez rap1d
Pozdrawiam
ludzie troszkę więcej wiary w ludzi :) sklepy internetowe to nie pan iksiński z alledrogo co wczoraj był a dziś go nie ma :) Szanse ze taki sklep Cię zrobi w wała są takie same jak w sklepie tradycyjnym, a może nawet mniejsze. W sklepie tradycyjnym np. pan Heniek ma komunię u kuzyna więc sobie zabiera aparat z półki na weekend i w poniedziałek odnosi po sesji komunijnej :) W sklepach internetowych często gęsto towau nie ma na magazynie tylko sklep składa zamówienie u dystrybutora konkretnie pod Twoje zamówienie. Porzuć watpliwości i kupuj :)Cytat:
Bez obaw. Mojego Olka z ZD- 14-45 kupiłem właśnie po przez "skąpca" (mięsiąc temu 1766zł) a że miałem dość blisko odebrałem osobiście. Sprawdziłem na miejscu i wszystko Ok. Gwarancja 2 lata jak chyba u wszystkich + karta 1GB CF Ultra 2.
Hm, ja poprosiłam jakiś czas temu jeden sklep internetowy (pominę nazwę) o wystawienie interesującego mnie obiektywu (ZD 35) na Allegro, bo wiem, że sprzedają tam praktycznie wszystkie inne ze swojego asortymentu. Odpisali, że jednak kupno w tym wypadku wyłącznie przez sklep :? Doszłam jednak sama dlaczego... w regulaminie mieli napisane, że oczekiwanie na produkt może się przedłużyć, nawet gdy figuruje on jako dostępny i cena także może ulec zmianie (w obu przypadkach mogę oczywiście się wycofać z zakupu :roll: ). Zamówiłam sobie więc obiektyw w tradycyjnym sklepie i czekam na telefon, kiedy w tygodniu mogę go odebrać ;)Cytat: